Grid star
companii

MODIFICARI LA UBER – Sistem nou pentru taxa de anulare. Vedeti sumele percepute clientilor

Uber a introdus pentru clientii din Bucuresti un nou sistem al taxei de anulare. Astfel, in locul unei taxe de anulare fixe, noua taxa se va calcula in functie de distanta parcursa si de timpul necesar pentru soferi sa ajunga la punctul de preluare. Tariful variaza intre 8 si 24 lei.

Potrivit meajului trimis clientilor de catre companie, aceasta abordare va asigura o mai mare corectitudine atat pentru pasageri, cat si pentru soferi. Taxa va fi perceputa doar daca o cursa este anulata la mai mult de doua minute dupa ce a fost comandata.

In urma acestei modificari, taxa minima si maxima de anulare in Bucuresti va fi:

Iata mesajul Uber:

Pentru a asigura seriozitatea si calitatea experientei legate de curse, am implementat o modificare in modul in care vor fi taxate anularile de acum inainte. In locul unei taxe de anulare fixe, noua taxa se va calcula in functie de distanta parcursa si de timpul necesar pentru soferii parteneri sa ajunga la punctul de preluare. Aceasta abordare va asigura o mai mare corectitudine atat pentru pasageri, cat si pentru soferi.

Realizam ca, uneori, planurile se pot schimba sau ca o cursa poate fi comandata din greseala. De aceea, taxa va fi perceputa doar daca o cursa este anulata la mai mult de 2 minute dupa ce a fost comandata. Ii incurajam pe pasageri sa comande o cursa doar cand sunt gata de drum".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani