Grid star
eveniment

NICUSOR A BLOCAT PATINOARUL – Noi dezvaluiri despre Nicusor Dan (Video)

Patinoarul Flamaropol a fost una dintre victimele candidatului PNL-USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan (foto), si ale asociatiilor pastorite de acesta. Asta intrucat Nicusor Dan prin asociatiile sale a blocat constructia Patinoarului Flamaropol.

Dezvaluirea a fost facuta de viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu, candidat la functia de edil al Sectorului 2. Intr-o interventie de luni seara, 21 septembrie 2020, la emisiunea “Punctul culminant” realizata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, Dan Cristian Popescu a explicat ca asociatiile lui Nicusor Dan au atacat in instanta autorizatia de construire a Patinoarului Flamaropol, pierzand insa pana in acest moment procesul, in care totusi nu s-a pronuntat o decizie definitiva.

In schimb, arata Dan Cristian Popescu, acelasi Nicusor Dan si asociatiile sale nu vad constructia ilegala a uneui restaurant in Parcul Tei.

Iata dezvaluirile viceprimarului Sectorului 2 Dan Cristian Popescu:

https://youtu.be/6ta2wf3_GLs?t=2047

“Din meseria de oengist care blocheaza dezvoltari pentru a-i intarzia sau pentru a-i elibera din intarziere, dupa caz, s-a transformat intr-un partid in 2016. De exemplu, la Sectorul 2 se judeca cu Patinoarul Flamaropol, a blocat constructia patinoarului, a pierdut toate procesele. Cu Primaria Sectorului 2 (n.r. - se judeca Nicusor Dan) pentru anularea autorizatiei pentru patinoar. A pierdut procesele pana acum, dar a mers in apel. A pierdut procesele si dansul, si Asociatia Salvati Bucurestiul, si Eco Civica, au mers in apel ca sa blocheze in continuare constructia.

Pe de alta parte, avem un caz flagrant in Parcul Tei, un restaurant construit ilegal de pe vremea lui Ontanu, de 5000 mp pe spatiul verde. Noi ne judecam cu ei, pe ala nu l-au vazut. Asociatiile salvatoare de spatiu verde ignora astfel de 'caini' din Sectorul 2, pe acestia nu-i vad, probabil ca ii apara, dar Patinoarul Flamaropol e o mare problema si trebuie blocat, acolo n-au cine sa se inteleaga”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani