Grid star
eveniment

NICUSOR DAN, ACUZAT CA SUSPENDA INVESTITIILE - “Capitala intra in colaps”

Senatoarea Gabriela Firea il acuza pe edilul Capitalei Nicusor Dan (foto centru) ca vrea sa suspende investitiile publice si private timp de 2 ani. Firea spune ca daca acest lucru se va intampla, Bucurestiul va intra in colaps.

Gabriela Firea arata intr-o postare pe Facebook ca a fost depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care se suspenda toate planurile urbanistice zonale de sector, de la poduri, pasaje, largiri de bulevarde, pana la constructii rezidentiale ori locuinte sociale:

“Asta inseamna ca vor fi afectati direct ceratenii, prin nefinalizarea lucrarilor edilitare, precum si investitorii care platesc taxe si impozite la stat si care isi vor trimite angajatii acasa, ingrosand sirul somerilor, precum si persoanele vulnerabile, care asteptau un acoperis deasupra capului”.

Firea are si un mesaj pentru PNL: daca voteaza proiectul, va avea soarta PNT-CD!

Iata postarea Gabrielei Firea:

“Capitala intra in colaps! Investitiile publice si private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite impotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspenda toate planurile urbanistice zonale de sector.
Pe scurt, de la poduri, pasaje, largiri de bulevarde, pana la constructii rezidentiale ori locuinte sociale - toate vor fi inghetate 2 ani, pe putin.
Asta inseamna ca vor fi afectati direct ceratenii, prin nefinalizarea lucrarilor edilitare, precum si investitorii care platesc taxe si impozite la stat si care isi vor trimite angajatii acasa, ingrosand sirul somerilor, precum si persoanele vulnerabile, care asteptau un acoperis deasupra capului.
Probabil asta vrea dreapta in Capitala! Sa puna pe fuga oamenii si capitalurile.
Grupul consilierilor social-democrati NU va sustine o astfel de aberatie administrativa care condamna Bucurestiul la subdezvoltare iar pe bucuresteni la saracire si lipsa unui minim confort.
Daca PNL voteaza abuzul dement al primarului caRuia nu ii pasa de oameni, va avea soarta PNT-CD!
Institutiile statului sper sa isi faca datoria. Este si o problema de siguranta cetatenilor!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani