Grid star
punguta cu doi bani

„Noua normalitate” a pandemiei poate fi si simpatica (Video)

De ce s-o tinem tot intr-o incrancenare din cauza dictaturii medicale globale? Din fericire, exista oameni care reusesc a ne face sa zambim chiar si acum, in toiul restrictiilor pandemiei. Fie si involuntar.

Un astfel de exemplu este cel al avocatului Rod Ponton (foto), din Texas, fost procuror. Marti, 9 februarie 2021, secventa de mai jos in care apare Ponton a ajuns virala pe Internet. Mai exact, prezent prin teleconferinta intr-o sedinta de judecata a instantei din Tinutul Presidio (statul Texas), intr-un banal proces civil, Ponton a aparut pe ecran nici mai mult, nici mai putin decat in forma de pisica. Nu, n-a fost o reeditare a lui Behemoth din „Maestrul si Margareta”, ci rezultatul unui simpatic filtru – unul dintre cele care se gasesc, de exemplu, pe Instagram sau pe Snapchat.

Maestrul Ponton a explicat el insusi in filmarea de mai jos cum s-a petrecut nazbatia: calculatorul de pe care intrase in videoconferinta era al secretarei, iar fetita acesteia s-a nimerit sa se joace cu filtrele video, astfel incat a uitat setata pe ecran imaginea unei pisici. Iar deliciul atinge cota maxima cand avocatul se repezeste sa linisteasca instanta: „Sa stiti ca nu sunt pisica!”

Deci iata clipul:

https://www.youtube.com/watch?v=m5r1oGZOKZ0&ab_channel=TODAY

Altminteri, sa nu credeti ca va incurajam sa va complaceti in „noua normalitate” pe care autoritatile incearca sa ne-o bage pe gat. V-am prezentat cazul de mai sus doar ca sa va incheiati ziua intr-o dispozitie relaxata. In rest, incurajam orice masuri legale impotriva restrictiilor pandemice.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani