Grid star
antreprenoriat

SOLUTII PENTRU MAI MULTI BANI – Cei mai buni specialisti din Romania vin la acest eveniment

Foodbiz.ro anunta un nou eveniment care va reuni cei mai buni experti, iar Lumea Banilor este partener media.

Adrian Oros, ministrul interimar al agriculturii, Daniel Constantin, deputat si fost ministru al agriculturii, Valeriu Tabara, presedintele Academiei de Stiinte Agricole (ASAS), Petre Roman, membru Club Madrid, Nicolae Sitaru, presedinte Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania (APPR), Ionel Arion, presedinte PRO AGRO, Daniel Botanoiu, presedinte Asociatia Fermierilor din Romania (AFR), Stefan Constantin, director general Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, Gabriel Biris, partener fordator Biris-Goran – oamenii zilei la BucharestFoodSummit.ro 2021.

Iata anuntul foodbiz:

"Dezbatem impreuna problemele si propunem solutii potrivite pentru: gestiunea apei, irigatii si fonduri de finantare. Evident, asteptam sugestii si din partea cititorilor.
Ionut Olteanu, fermier Agromad, Alexandru Stanescu, fermier To-Mak Grup, Ionut Gociman, Director Tehnic Executiv al Asociatiei Aberdeen Angus, Mihai Popescu, Director General al Institutului de Stat pentru Testarea si Inregistrarea Soiurilor (ISTIS), Marius Eftene,  Manager Marketing Netafim, George Sava, fermier si fost secretar general adjunct in Ministerul Agriculturii, Marian Popa, fermier, si multi altii, adreseaza autoritatilor intrebari pertinente, dar propun si solutii.
Toti vor sa mergem mai departe!
Ne vedem pe 16 noiembrie 2021,cand accesul la fonduri europene si finantari trece prin conditiile de asociere si parteneriat.
Cea de-a patra editie a BucharestFoodSummit, impreuna cu Sponsorul Platinum, Give an Angel, sponsorul Gold, ComputerLand si partenerii precum Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Casa de avocatura Biris-Goran, Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE), A.F.R si partenerii media TVRi, Economistul, Agrostandard, Lumea Banilor si multi altii, desfasoara cel mai important eveniment din agribusiness-ul romanesc pentru acest final de an. Debutand in data de 28 octombrie, seria de evenimente continua pana pe data de 25 noiembrie.
In acelasi timp, pregatim prima editie a TransilvaniaFoodSummit. Eveniment care aduna la Cluj actorii principali ai regiuni in agribusiness, productie alimentara, productie bauturi, retail si HoReCa.
FoodIntelForum.ro, Editia a V-a 2022: o platforma de dezbatere pentru subiecte ce tin de integrare, finantare, tehnologie de ultima ora si inovare”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani