Grid star
antreprenoriat

TRANZACTIE PE PIATA AUTO – Consiliul Concurentei evalueaza concentrarea economica

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) analizeaza tranzactia prin care Roadhill Automotive SRL intentioneaza sa preia activitatea de comercializare cu amanuntul de autoturisme si autoutilitare usoare si linia de service pentru autoturisme si autoutilitare operate, in prezent, de Colina Motors SRL.


Roadhill Automotive SRL comercializeaza cu amanuntul autoturisme si autoutilitare usoare (sub 3,5 tone) marca Ford, detine si opereaza o linie de service multi-marca pentru autoturisme si autoutilitare usoare in zona Bucuresti-Ilfov si comercializeaza autoturisme si autoutilitare usoare second-hand. Grupul Semha, din care face parte Roadhill, detine in Romania mai multe societati, ce activeaza in domenii de activitate variante, cum ar fi: Aviroms Rent-a-car SRL (inchiriere autovehicule), Metropolitan Leasing SRL, Metro Imobiliare Development SRL, Total Asset Management SRL, BR Assets Development SRL (inchiriere imobile), Massiv Forest Products SRL (producerea si comercializarea produselor din lemn), A.J. Realty International Development SRL (producerea si comercializarea cerealelor).
Colina Motors SRL este dealer autorizat in Romania pentru marcile Ford si Hyundai si detine o unitate service in zona Bucuresti-Ilfov:
“In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani