Grid star
eveniment

OFERTA LUI CIOLACU PENTRU FIREA – Anuntul liderului PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto) a anuntat victoria partidului pe care il conduce la alegerile locale desfasurate duminica, 27 septembrie 2020.

Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, 28 septembrie 2020, Marcel Ciolacu a sustinut ca rezultatele alegerilor au aratat ca PSD ramane cel mai mare partid din Romania, dar si ca formatiunea este pe drumul cel bun. In acest sens, Ciolacu a precizat ca PSD a reusit intr-un timp foarte scurt sa se reconstruiasca si sa se modernizeze, crescand de la aproximativ 20%, cat avea la alegerile europarlamentare de anul trecut, la peste 30%. De asemenea, Marcel Ciolacu a amintit si cele 20 de consilii judetene castigate de PSD. Rezultate care, in opinia lui Marcel Ciolacu, pot aduce un scor bun la viitoarele alegeri parlamentare.

Iata declaratiile presedintelui PSD Marcel Ciolacu:

Rezultatele votului de ieri ne arata ca PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua sa prezinte si sa propuna solutii si proiecte concrete pentru cetatenii Romaniei.

Romania are nevoie de o alternativa la ceea ce este acum. Democratia din Romania are nevoie de un partid de stanga puternic, cu viziune, modern si adaptat noilor cerinte din acest moment.

PSD a reusit intr-un timp scurt, printr-un program de reconstructie si de modernizare, sa se ridice de la un scor de 20%, la un scor de peste 30%. In acest moment, PSD are cel mai mare numar de Consilii Judetene, respectiv 20 de Consilii Judetene, si cel mai mare numar de primari alesi, aproximativ 1.500 de primari. Ramanem cel mai mare partid din Romania.

Procesul de reconstructie interna a dat roade in acest moment. Partidul Social Democrat (PSD) trebuie sa se deschida. Persoanele anchilozate de prea mult timp in anumite functii publice, indiferent daca au fost din partea PSD sau din partea Partidului National Liberal (PNL), au fost sanctionate de catre romani. Romanii au intotdeauna dreptate. Si acest lucru trebuie sa ne fie calea, atat pentru PSD, cat si pentru alte partide.

Toate aceste lucruri ne dau speranta ca la parlamentare vom avea cu siguranta un scor politic mult mai bun".

Firea, pe liste la parlamentare

Pe de alta parte, Marcel Ciolacu s-a referit si la infrangerea suferita de Gabriela Firea in fata lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Astfel, Ciolacu i-a lansat Gabrielei Firea invitatia de a candida pentru Parlamentul Romaniei la alegerile care vor avea loc, cel mai probabil, in decembrie 2020:

In acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este Primarul General al Capitalei. Cand m-am referit la oameni anchilozati de prea mult timp in functii publice, este evident ca nu m-am referit la doamna Gabriela Firea. Deoarece, este la primul mandat. Revin, in Bucuresti a existat o dreapta unita. Doamna Gabriela Firea a avut taria sa lupte singura impotriva acestei drepte unite. Este cu totul si cu totul alt context. Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei. Consider, ca doamna Gabriela Firea trebuie sa fie in continuare in linia 1 a Partidului Social Democrat. Rezultatele din Bucuresti si scorul politic din Bucuresti al PSD se datoreaza in mare masura si doamnei Gabriela Firea”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani