Grid star
punguta cu doi bani

Operatiunea "Pastele in casa II"

Nu mai este niciun dubiu ca onor guvernantii patriei nu stiu altceva decat ce au invatat la instruire: sa faca imprumuturi publice, sa restranga drepturi si sa umileasca. Drobul de sare al valului III de Covid-19 le cade acum direct in cap autoritatilor, turbate aparent ca sunt fara scapare si ca in curand vor trebui sa ia noi masuri de restrangere a unor drepturi fundamentale. Ce, credeati ca episodul din primavara trecuta a fost un caz exceptional? Aflati ca nu! Pentru ca, la cum se intampla lucrurile, urmeaza ca in tara noastra sa fie, usor-usor, pus lacatul pe tot ce misca. Inclusiv pe libertatea de circulatie care de mult a devenit un lux pentru romani si nu numai. Sa luam spre exemplu cazul Bucurestilor unde se anunta noi restrictii pentru impiedicarea evolutiei valului al III-lea de covid. Ora 23.00 va disparea si va fi inlocuita probabil cu ora 22.00, ora pana la care bucurestenii vor putea circula pe strazi. Reactie de la Nicusor Apa Calda si Caldura? Zero!

Alta ticalosie? Cu o zi inainte de 8 martie, aceiasi guvernanti s-au gandit ca trebuie sa inchida DIN NOU restaurantele pentru ca au crescut iar cazurile de covid, lasand astfel HORECA, DIN NOU, in groapa, cu stocul facut si bun de dus la gunoi. Nu-i nimic, ii ingramadim pe romani in mall-uri, ca acolo nu circula covid-ul, s-o gandi coalitia.

Explicatii concrete nu exista, doar prezentari de riscuri si posibilitati. De fapt, ce vor guvernantii sa ne spuna este ca romanii trebuie sa se supuna, iar cei care se revolta un pic, trebuie redusi la tacere din punct de vedere media, fiind discreditati. Ordinul pe unitatea Romania e simplu: trebuie sa se inchida tot pana la Paste.

In acest fel se vor stopa si protestele de strada ale mai multor categorii sociale si profesii care ii exaspereaza pur si simplu pe guvernanti, va disparea vocea strazii care se opune obligativitatii vaccinarii, si vor putea fi luate, in continuare decizii fara explicatii.

Iar toate se vor intampla in ciuda faptului ca Romania are printre cele mai mari rate de vaccinare din UE, iar campania de vaccinare merge fara probleme. Noi intelegem ca astia nu stiu sa guverneze altfel, dar sa nu uite ca ziua judecatii pe pamant tot va veni si apoi sa vedem pe unde scot camasa. La fel cum trebuie sa nu uite ca orice functie este efemera si, la un moment dat, vor ajunge victimele propriilor decizii luate cand erau pe cai mari (de fapt ei fiind simpli executanti ai ordinelor venite din afara pe diverse canale).

Noi spunem, sa nu ne ziceti ca nu v-am spus.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani