Grid star
eveniment

ORBAN ARUNCA CU MILIARDELE - Premierul se lauda cu investitii

Premierul Ludovic Orban a inceput ziua de joi, 23 aprilie 2020, cu o vizita la Centrala Nuclearoelectrica de la Cernavoda, acolo unde a anuntat, printre altele, investitii de opt-noua miliarde de euro, investitia privind retehnologizarea reactorului 1, de asemenea investitia privind constructia reactoarelor 3 si 4.

Numai ca in momentul in care a trebuit sa vorbeasca concret si la obiect, si sa precizeze cum anume vor fi programate investitiile si cand va face guvernul primele investitii, s-a eschivat si nu a putut sa dea un raspuns concret si la obiect.

Mai mult, a recunoscut ca pana in prezent “nu are intelegeri serioase”.

Iata intrebarea pe care i-a adresat-o un jurnalist lui Ludovic Orban:

“Domnule premier, ati vorbit despre investitii de opt-noua miliarde. Cum anume vor fi ele programate, cand veti face primele investitii si daca termenul pentru constructia reactoarelor 3 si 4 ramane 2030?”

Iata ce a raspuns premierul:

“Da, cu siguranta, deja am facut pasi semnificativi. Cand vom avea de anuntat intelegeri serioase, le vom face publice. Gandim potentialii parteneri, negocierea conditiilor, astfel incat sa fie cat mai favorabile pentru Romania, schema de finantare a acestor investitii si, cu siguranta, termenul 2030 este un termen pe care il avem ca obiectiv pentru finalizarea reactorului 3 si 4”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani