Grid star
banci

OTP BANK ISI IMBUNATATESTE SERVICIILE – OTPdirekt si SmartBank au versiuni noi

OTP Bank ofera clientilor sai variantele imbunatatite ale serviciului OTPdirekt, respectiv ale aplicatiei SmartBank.

Concret, noutatea aferenta serviciului de Internet Banking OTPdirekt este evidenta la nivel de design, acesta fiind unul optimizat. Unul dintre avantaje este acela ca optiunile au fost simplificate, astfel incat tranzactiile sunt mult mai simplu si rapid de efectuat.

In egala masura, aplicatia SmartBank are un nou design intuitiv fiind orientata mai mult catre client prin sectiunea dedicata de chat. Aceasta este disponibila clientilor, atat in sistemul de operare Android, cat si iOS.

In acelasi timp, cu ajutorul SmartBank, utilizatorii pot efectua plati valutare inclusiv catre trezorerie prin folosirea meniului OTPcard biometrics. Totodata, acestia pot impartasi IBAN-ul cu alte persoane si descarca dovada platii direct din aplicatie, potrivit unui comunicat emis recent de catre OTP Bank.

Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, OTP Bank Romania, a declarat:

“Nevoia de digitalizare si de instrumente de banking digitale este mai mare acum ca oricand, iar nou lansatele versiuni au exact acest rol, de a furniza servicii instante si diversificate pentru cei peste 120.000 de utilizatori OTPdirekt si SmartBank. Este un proiect integrat, care face parte din strategia Apollo anuntata de OTP Bank, si care in noul context adus de pandemie a capatat prioritate pentru a deservi nevoile de banking in timp ce cu totii aplicam distantarea fizica.”

*Cititi aici mai multe detalii

*Cititi aici Manualul de utilizare OTPdireckt si SmartBank

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani