Grid star
eveniment

PENIBILITATEA LUI CITU – Senatorul Daniel Zamfir il desfiinteaza pe ministrul de Finante

Senatorul PSD Daniel Zamfir (foto) il desfiinteaza pe ministrul de Finante Florin Citu dupa ce acesta a mers, “intr-un penibil absolut” la sediul social-democratilor pentru a depune scrisoarea deschisa adresata presedintelui Marcel Ciolacu, in care i se cerea retragerea de pe listele pentru parlamentare a persoanelor cu probleme penale.

Daniel Zamfir se intreaba ce drept moral mai are PNL sa guverneze, avand in vedere ce se intampla in Romania cu ei in fruntea tarii.

Senatorul mai intreaba intr-o postare pe Facebook daca mai poate Citu sa conduca finantele Romaniei dupa ce ne-a imprumutat pe toti cu 1000 de euro pe secunda:

“Ministrul de Finante care recunoaste public ca a furat statul roman, neplatindu-i impozite pentru banii incasati in off-shore are dreptul moral sa se afle in Guvernul Romaniei?”.

Iata postarea facuta de Daniel Zamfir:

“CINE DA LECTII DE MORALITATE?

Intr-un penibil absolut, Citu a mers azi la sediul PSD si a lasat o scrisoare portarului. Zice acolo ca PSD nu mai are dreptul moral sa conduca Romania.

Ce drept moral mai are insa PNL sa guverneze?


Ieri am depasit 10 mii decese de covid si ei spun ca sunt 'cu un pas inaintea pandemiei' (Iohannis, ieri). Au refuzat toate abordarile corecte pentru a impiedica acest numar urias de decese: au refuzat testarea (si iata cum Slovacia a testat toata populatia si a scazut cu 56% rata de infectare), au refuzat testele rapide iar acum ni le recomanda chiar Comisia Europeana. N-au facut nimic pentru DSP-uri, in continuare nu se fac anchete epidemiologice.

Oamenii ajung tarziu si in stare grava la spital si mor la ATI (la Marius Nasta 2 din 44 au scapat).

Dupa tragedia de la Colectiv guvernul Ponta a plecat pe loc.

Dupa tragedia de la Neamt nici macar demisia ministrului Sanatatii. Orban ar fi trebuit sa plece pe loc pentru ca pe 4 noiembrie prefectul a fost cel care, in conferinta de presa, a anuntat mutarile de la etajul 3 la etajul 2, impreuna cu cei de la DSP!

Dar dupa ce a desfiintat directia juridica pentru ca aceasta aparase statul roman impotriva familiei Citu iar instanta i-a suspendat hotararea si i-a repus pe cei de la juridic in functie? Mai poate Citu sa conduca finantele tarii?

Dar dupa ce ne-a imprumutat pe toti cu 1000 de euro pe secunda?
Ce drept moral mai au sa se afle in Guvern indivizi precum Citu, Stefan, Barbu?

Ministrul de Finante care recunoaste public ca a furat statul roman, neplatindu-i impozite pentru banii incasati in off-shore are dreptul moral sa se afle in Guvernul Romaniei?

faraAbuzuri

tinemcuRomania

RomaniiTrebuieSaStie

citucamataru”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani