Grid star
eveniment

PLANUL DE REDRESARE AL ROMANIEI - Ludovic Orban critica Guvernul Citu. Nemultumirile presedintelui PNL

Liderul PNL Ludovic Orban critica Guvernul condus de Florin Citu din cauza Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Seful liberalilor a declarat ca este nemultumit de faptul ca Romania nu se numara printre primele 16 tari carora li s-a aprobat PNRR-ul.
Ludovic Orban a declarat la digi 24 ca in timpul guvernului pe care l-a condus s-a elaborat un PNRR care fusese transmis spre negocieri informale la nivelul Comisiei Europene, care insa a fost schimbat fundamental, lasand de inteles ca acesta este motivul pentru care banii europeni intarzie.
Liderul PNL a subliniat ca si absorbtia fondurilor europene a scazut, in acest an, fata de perioada in care el era prim-ministru.

Iata declaratiile facute de Ludovic Orban:

"Nu suntem printre primele 16 tari carora li s-a aprobat PNRR-ul, si aici readuc aminte ca noi (guvernul sub conducerea lui Ludovic Orban - n.r.) am elaborat un PNRR pe care deja il si transmisesem spre negocieri informale la nivelul Comisiei Europene, care a fost schimbat fundamental, si iata ca nu suntem in primele 16 tari carora li s-a aprobat PNRR-ul si care deja au trageri (din fondurile europene – n.r.)".

Iohannis a recunoscut

Presedintele Klaus Iohannis a recunoscut in urma cu cateva zile ca  Planul National de Redresare si Rezilienta nu este unul perfect. Presedintele spune insa ca PNRR va fi aprobat.
Iohannis a declarat ca daca sunt proiecte care din punctul de vedere al Comisiei Europene nu sunt eligibile, ele se scot: “Asta este” (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani