Grid star
eveniment

PLANUL LUI IOHANNIS – Stare de urgenta pentru acoperirea fraudei la alegeri

Uriasa fraudare a alegerilor locale, cel putin a celor din Capitala, va fi musamalizata prin decretarea unei noi stari de urgenta. Acesta este planul lui Iohannis.

Predictia ii apartine avocatului Gheorghe Piperea, care anunta joi, 1 octombrie 2020, ca acesta va fi modul prin care regimul condus de Klaus Iohannis (foto) va incerca sa opreasca discutiile si dezvaluirile despre fraudarea alegerilor locale. “Ca sa inchida gura celor care striga 'frauda la alegerile din Capitala', Iohannis va declara curand stare de urgenta”, subliniaza Gheorghe Piperea intr-un scurt comentariu pe pagina sa de Facebook.

Iata postarea avocatului Gheorghe Piperea:

Ca sa inchida gura celor care striga 'frauda la alegerile din Capitala', Iohannis va declara curând stare de urgenta. Urmariti cifrele epidemice de azi. Daca cifra pozitivilor va fi mai mare de 2500, lockdown-ul e cert, cel putin in Bucuresti. Luati cu asalt super-market-urile, ca ramaneti fara faina, drojdie, ulei si hartie igienica.

PS 'Justitea' poate functiona si online. Alegerile pot fi anulate pentru frauda si prin procese derulate pe skype/zoom/Teams/google meet”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani