Grid star
antreprenoriat

PLATFORMA PENTRU MICII PRODUCATORI AUTOHTONI – AgriHub este noua piata online de unde romanii isi pot cumpara legume si fructe

Tinerii din Romania inoveaza in domeniul Retail prin gandirea si crearea unei piete online de unde iti poti cumpara fructe si legume doar cu un click. Astfel, consumatorii economisesc timp pretios.

AgriHub.ro este o platforma online care gazduieste spre vanzare fructe si legume crescute de micii producatori locali si nationali.

Concret, platforma conecteaza consumatorii care doresc produse proaspete si naturale, cu micii fermieri autohtoni.

Initiativa apartine lui Eugen Iordache si lui Mircea Oana, doi studenti romani ce si-au propus sa promoveze si sa sutina producatorii romani, relateaza portalul retail.ro, intr-un comunicat publicat recent.

Platforma online AgriHub.ro livreaza acasa produsele dorite, de la cosuri cu legume, verdeturi si fructe proaspete, de sezon, ajungand pana la miere, smoothie-uri si mix de legume deshidratate.

AgriHub ii ajuta in egala masura, atat pe consumatori, cat si pe producatori, prin oferirea unui spatiu virtual pe care il au la dispozitie cu scopul de a-si face cunoscute produsele si de a gestiona comenzile.

Eugen Iordache, cofondator AgriHub.ro, a precizat:

Luand contact cu mai multe startup-uri din agricultura ne-am dat seama ca exista o problema cu vanzarea produselor locale. Aveam mai de mult ideea de a face producatorii romani mai vizibili pe piata, insa nu ne gandisem la o forma concreta a proiectului. In noiembrie, cand am participat la conferinta Impact Hub pe tema Food & Agri, am gasit o nisa in zona de produse locale catre restaurante. Deoarece logistica s-a dovedit a fi foarte costisitoare in cazul restaurantelor, in martie am decis sa lasam pentru mai tarziu acest segment si sa incepem cu o solutie adresata consumatorului final: ladite cu legume livrate direct la usa consumatorilor”.

* Cititi aici comunicatul integral publicat pe Retail.ro

* Accesati aici platforma AgriHub.ro

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani