Grid star
it

PNL DISTRUGE IT-UL SI CONSTRUCTIILE – Sute de oameni vor fi afectati: „Doua ramuri care au ajutat economia sa nu fie ingropata definitiv de PNL”

Guvernul PNL, in frunte cu premierul Ludovic Orban (foto 1), si-a pus in minte sa distruga IT-ul si constructiile, doua ramuri care pana acum au tinut economia pe linia de plutire, in criza economica in care liberalii au aruncat Romania.

Acuzatia a fost lansata vineri, 27 noiembrie 2020, de catre fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures Gabriel Zetea (foto 2), candidat pentru un post de deputat in alegerile din 6 decembrie 2020 din partea PSD Maramures.

Zetea porneste de la faptul ca intentia este cuprinsa chiar in programul de guvernare al PNL – in ciuda faptului ca formularea ei este una alambicata, astfel incat lumea sa nu se prinda din prima.

In cazul in care guvernul Orban isi va duce planul pana la capat, 800.000 de oameni vor fi afectati, avertizeaza candidatul PSD.

Prezentam intregul comunicat al lui Gabriel Zetea:

Gabriel Zetea (PSD): 'Guvernul PNL ataca sectorul constructii si IT'

IT-istii si constructorii sunt noile tinte ale Guvernului PNL. Dupa alegeri, PNL va taia facilitatile pentru aceste doua domenii cheie ale economiei, care contribuie cu 12% la Produsul Intern Brut, sustine presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, candidatul Partidului Social Democrat Maramures pentru Camera Deputatilor la alegerile din 6 decembrie.

'Nu ii intereseaza faptul ca 800.000 de oameni vor fi afectati. PNL arata, inca o data, cat sunt de incompetenti si iresponsabili guvernantii actuali. Masura de eliminarea a facilitatilor pentru constructii si IT loveste puternic in firmele romanesti. Vom avea iar pierdere economica, reducerea locurilor de munca, scaderea exporturilor, plecarea din tara a IT-istilor si a lucratorilor din constructii', sustine candidatul PSD Maramures pentru Parlamentul Romaniei, Gabriel Zetea.

Este o masura asumata de PNL in programul sau de guvernare, dar mascata printr-o formulare intentionat alambicata... 'PNL nu va majora sau introduce noi impozite si taxe. In etapa actuala, principalul efort va fi facut pentru imbunatatirea colectarii veniturilor, prin: I) eliminarea distorsiunilor si lacunelor ce permit minimizarea poverii fiscale, asigurandu-se corectitudinea si echitatea in sistem', se arata in programul liberalilor.

'De altfel, premierul Orban s-a pronuntat clar impotriva exceptarii de la plata impozitului pe profit pentru IT-isti. Dramatic este ca PNL-ul saboteaza doua ramuri care au ajutat economia romaneasca sa nu fie ingropata definitiv de actuala guvernare. IT-ul si constructiile sunt domeniile care au avut o contributie pozitiva, chiar si-n situatie de criza. Insa, pentru acest guvern haotic, tara trebuie guvernata cu frica si amenintari. In 6 decembrie sa scapam de ei! In 6 decembrie sa redam Romania, romanilor! In 6 decembrie sa votam impotriva acestui guvern mafiot si sa alegem #sigurantaunuitraimaibun!', transmite liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, candidat pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare.

comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT MARAMURES, cod mandatar financiar 11200020

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani