Grid star
eveniment

PNL INGROAPA ROMANIA – Catastrofa de zeci de miliarde de euro. FMI, asteptat in ianuarie

Guvernarea PNL – in frunte cu prim-ministrul Ludovic Orban (foto 1) – continua sa ingroape Romania, catastrofa masurandu-se deja in zeci de miliarde de euro.

Semnalul de alarma a fost tras vineri, 13 noiembrie 2020, de catre presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene (foto 2), candidat pentru Camera Deputatilor din partea PSD Neamt.

Este vorba mai exact despre datoria-record de 30 de miliarde de euro contractata de guvernul Orban – prin ministrul de Finante Florin Citu –, ce va obliga Romania sa contracteze un nou imprumut de la Fondul Monetar International inca din ianuarie 2021, avertizeaza Arsene.

Redam postarea de pe Facebook a lui Ionel Arsene, insotita de fragmentele din raportul CAFR mentionate de politician:

#lepragalbena

Ne-au ciuruit! Romanii, carne de tun pentru liberali!

Numai Dumnezeu ne mai salveaza! Si votul fiecaruia dintre noi, care pe 6 decembrie trebuie sa votam impotriva incompetentilor si ticalosilor care ne conduc acum!

Romania este in bataia vantului si bataia de joc a penelistilor! Dovada: 30 de miliarde de euro „topiti“ si impartiti intre ei, caci nu se vede ca ar fi facut ceva pentru tara cu banii luati de la straini, la dobanzi care ne fac de ras in toata lumea! Adevarul iese la iveala precum untdelemnul la suprafata apei. Concluziile Raportului Camerei Auditorilor Financiari din Romania imi dau fiori reci. Tara se scufunda, iar viitorul e negru! Copiii nostri vor inota in ceata atrasa de liberali peste Romania!

Doar un an le-a trebuit penelistilor ca sa imprumute mai mult decat au luat toti conducatorii tarii, de la Ceausescu si pana anul trecut! Voi, Orban si gasca ta, in care se gasesc si marionetele Cozmanciuc, Tapu, voi cum dormiti noaptea? Nu aveti cosmaruri despre cum ati facut flenduri 30 de miliarde de euro? Nu va mustra constiinta ca ii obligati pe romani, pe copiii lor, sa va plateasca datoriile? Sunteti niste incompetenti si hoti, dovada fiind faptul ca marele finantist Citu si ai lui se tem, refuza sa se prezinte in Parlament si sa dea socoteala! Sunteti niste lepre manjite de hotie si veti raspunde pentru durerea suferinzilor de COVID! Aveti pe constiinta toti mortii netratati de cancer, de diabet, de boli cardiovasculare, oameni pentru care ati inchis spitalele, pe care i-ati ignorat si lasat sa moara ca niste caini abandonati pe marginea santurilor!

Istoria va va judeca! Ceausescu a construit o tara cu 11 miliarde de dolari, iar voi, cu 30, nu ati facut nimic pentru romani, pentru protejarea lor, pentru a le face viata mai buna! Le-ati ingradit dreptul la sanatate, la educatie, la un trai decent. Ati intors Romania in negura timpurilor, cand era vanduta strainilor! De ce vi-s mai dragi strainii decat parintii, fratii, copiii vostri? De ce le tineti partea celor care ne vad doar piata de desfacere, care ne dau produse de calitate indoielnica? Ce aranjamente aveti cu ei?

Ati pregatit deja documentele pentru imprumuturi de inca 12 miliarde de euro, pana pe 6 decembrie! Chiar nu va e rusine? V-a luat Dumnezeu mintile? Astept sa veniti in fata romanilor si sa vorbiti despre stadiul documentelor pregatite sa fie declansate, activate, in ianuarie 2021 cu FMI si bancile internationale. Veti da socoteala! Romanii au inghitit destul! Pe 6 decembrie, veti plati, nemernicilor si ticalosilor, pentru toate mizeriile voastre! Opriti-va din distrus tara! Opriti-va din furat! Sau va e greu, ca v-ati obisnuit cu asta, de un an de cand sunteti la guvernare!?

Adevarul va iesi la lumina!

#PNLegalINCOMPETENTA

#PNLegalCORUPTIE”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani