Grid star
eveniment

PNL JOACA MURDAR – Sotia candidatului liberal la Primaria Baia Mare, acuzata ca foloseste minori in campania pentru denigrarea actualului edil, Catalin Chereches

Partidul National Liberal joaca murdar in cursa pentru Primaria Baia Mare, unde vrea sa-l detroneze pe edilul in functie, Catalin Chereches, folosind inclusiv minori.

Vorbim despre Adriana Cirt (foto dreapta), sotia candidatului PNL la Primaria Baia Mare, omul de afaceri Mircea Cirt (foto stanga). Ea a fost surprinsa de publicatia locala ActualMM.ro instigand pe un grup PNL de WhatsApp la denigrarea primarului Chereches. Mai precis, la prezentarea asfaltarilor recent incepute ca fiind nimic altceva decat niste pomeni electorale. Subiectul a fost preluat si de alte site-uri din Ardeal: PaginadeTransilvania.ro si eMaramures.ro.

Iata mesajul usor agramat al Adrianei Cirt (vezi facsimil 1):

Dragilor, inteleg ca au inceput asfaltari masive in Baia Mare. Rog tinerii de la gherila sa filmeze si sa gandeasca mesaje de genul: ce nu s-a facut in 4 ani se va face in luna de campanie. Asa se cumpara voturile?.

Antonio Lenghel, te rog sa te consulti cu Andrei colegul din echipa noastra de online!

De asemenea, ar fi bine sa nu goleasca toata visteria (n.r. corect: „vistieria”) pt campanie”.

Mass media locale mai scriu ca imediat dupa ce a aflat despre publicarea mesajului din grupul de WhatsApp, Adriana Cirt ar fi dat ordin sa fie eliminati numerosi membri ai grupului, pe care ii banuia ca ar fi transpirat catre presa. Cel mai probabil, Isac cel care apare in facsimilul 2 este Alex Isac, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale (CSL) din judetul Maramures.

Folosirea minorilor de catre PNL este reclamata de catre Radu Ardelean, fost presedinte al Tineretului National Liberal (TNL) – filiala municipala din Baia Mare.

Redam mesajul lui Radu Ardelean, ca reactie la gestul Adrianei Cirt:

Cand am fost presedintele Tineretului Liberal in Baia Mare i-am protejat mereu pe tineri si i-am tinut departe de jocurile meschine ale unora care isi vedeau propriul interes si voiau sa ii foloseasca doar ca masa de manevra. Ii inteleg pe tinerii care au parasit acest grup si cunoscandu-i pe altii cred ca vor renunta si ei. Cu atat mai mult cu cat CEL este organizatie de elevi (sub 18 ani majoritatea).

Organizatiile de tineret din partide ar trebui sa pregateasca noii lideri ai partidului nu niste 'papusi' in mainile unor papusari. Unii din acesti 'papusari' au venit in partid doar pentru aceasta campanie, iar apoi se vor duce tot asa de repede cum au venit. Tinerii de azi au suficiente cunostinte incat sa gandeasca si sa se exprime liberi fara a li se da texte construite sau sugestii.

Campaniile vin si trec, oamenii de caracter raman. Nu in ultimul rand, in oras s-a lucrat mereu ceva. O administratie care tine la cetateni isi face datoria in fiecare zi nu se opreste in ultimul an de mandat pentru a nu fi acuzata de campanie. Trist ca se folosesc tinerii (mai ales minorii din CEL=clubul elevilor liberali) pentru jocurile murdare ale unora care au alte interese decat binele lor, al tinerilor.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani