Grid star
eveniment

ORBAN URASTE RESTAURANTELE - Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, denunta Guvernul Orban: ”De cand a inceput sa bea singur in birou, Ludovic a inceput sa urasca restaurantele... A hotarat sacrificarea a zeci de mii de locuri de munca”

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu (foto), acuza Guvernul de sacrificarea a zeci de mii de locuri de munca. Afirmatia liderului ALDE vine in contextul amanarii masurilor de relaxare promise de la 1 iulie de catre Guvernul Orban. Situatie in care antreprenorii nu isi pot redeschide afacerile si risca sa dea faliment.

Intr-o postare pe Facebook, Tariceanu sustine ca Orban loveste economia prin anularea masurilor de relaxare, dupa ce le-a promis reprezentantilor acestui domeniu ca isi vor putea redeschide afacerile. Liderul ALDE face referire si la cazurile de coronavirus raportate in ultima perioada si pune sub semnul intrebarii credibilitatea persoanelor care se ocupa de prezentarea acestor statistici.

Iata postarea de pe Facebook facuta de Calin Popescu Tariceanu:

Orban dispretuieste industria ospitalitatii si ii batjocoreste pe reprezentantii ei cu orice ocazie!

Guvernul Orban a hotarat, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalitatii si sacrificarea a zeci de mii de locuri de munca. Acesta este rezultatul amanarii redeschiderii restaurantelor, moment ce era asteptat sa se intample de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentantilor acestui domeniu, angajatorilor si angajatilor, familiilor acestora. Multi antreprenori si-au pus sperantele in vorbele aruncate in vant de Guvern si au sperat ca Orban si gasca lui se vor tine de cuvant si isi vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au tinut cu dintii de angajatii pe care ii aveau, chiar platindu-i din propriul buzunar.

Haideti sa vedem in ce baza “stiintifico-fantastica” au hotarit acesti demolatori ai economiei romanesti sa sacrifice industria ospitalitatii:

Luni, 22 iunie: 246 cazuri din 4.044 testari

Marti, 23 iunie: 214 cazuri din 8.949 testari

Miercuri, 24 iunie: 321 cazuri din 11.681 testari

Joi, 25 iunie: 460 cazuri din 12.555 testati

Vineri, 26 iunie: 411 cazuri din 11824 testari

Sambata, 27 iunie: 345 cazuri din 12.336 testari

Duminica, 28 iunie: 291 cazuri din 7.291 testari

Luni, 29 iunie: 269 cazuri din 4.779 testari.

Vedeti ceva nou si neasteptat in aceste cifre? Este de mirare ca atunci cand testezi mai mult o sa ai mai multe persoane testate pozitiv? Stie cineva cum si unde testeaza sau cum dau rezultatele? Stim cu totii cazuri de decese care au fost raportate dupa 2-3 saptamani de la momentul in care s-au produs. Probabil ca la fel e si cu testarile, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus.

Eu cred ca baietii astia de la guvernare au introdus deja softul de la alegeri in care nu conteaza cine voteaza, ci conteaza doar cine numara. La fel si aici, nu conteaza ce si pe cine testezi, ci conteaza cine raporteaza.

Concluzia este una singura: de cand a inceput sa bea singur in birou, Ludovic a inceput sa urasca restaurantele”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani