Grid star
eveniment

POLITIA, PRES PENTRU INTERLOPI – Acuzatii grave: “Sefii Politiei Romane au ajuns sa fie subordonati clanurilor mafiote in guvernarea liberala”

Acuzatii extrem de grave facute de senatorul PSD Radu Preda (foto), liderul grupului PSD din Senatul Romaniei. Grave, dar cat se poate de pertinente, credem noi.

In contextul scandalurilor tot mai dese dintre clanurile interlope din tara si dupa dezvaluirile care devoaleaza o posibila complicitate intre autoritati si aceste grupari, Radu Preda atrage atentia asupra situatiei in care Politia Romana a ajuns sub Guvernul PNL. Astfel, Preda sustine ca in pofida manipularilor PNL prin care se incearca acreditarea ideei ca tot PSD este de vina pentru ascensiunea clanurilor, realitatea este ca Politia Romana a ajuns sub guvernarea liberala presul de sters al interlopilor. “Sefii Politiei Romane au ajuns sa fie subordonati clanurilor mafiote in Guvernarea liberala”, scrie senatorul Radu Preda, joi, 13 august 2020, pe pagina sa de Facebook. Preda avertizeaza ca Guvernul Orban a scapat criminalitatea de sub control, ajungandu-se ca romanilor sa le frica sa mai iasa din case.

Iata comentariul senatorului PSD Radu Preda:

In Guvernarea PNL, Politia Romana a devenit in mod dramatic presul de sters al interlopilor!

Sefii Politiei Romane au ajuns sa fie subordonati clanurilor mafiote in guvernarea liberala.

Degeaba incearca pnl-isti sa dea din nou vina pe PSD, realitatea e una singura, sub Guvernul lor, a crescut gradul de infractionalitate, interlopii ameninta pe fata cetatenii din mai multe orase din tara, iar politia a devenit firma de paza a talharilor!

E clar ca Orban si sleahta lui de politruci a scapat cu totul situatia de sub conrol, nu doar pandemia, sistemul de invatamant si cel de sanatate, dar si infractionalitatea!

E pentru prima data cand romanilor le este frica sa iasa din case si sunt amenintati live pe facebook de clanurile de interlopi sa sa mute din zonele in care ei activeaza! Guvernul PNL nu doar ca nu a luat nicio masura dupa amenintarile interplopilor, dar s-a asigurat ca sunt paziti si au masti de protectie si gel dezinfectant. Nu la fel au facut si cu romanii vulnerabili cararora nu le-au asigurat niciun material sanitar”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani