Grid star
companii

PONTA DA IN JUDECATA WIZZ AIR – Fostul premier anunta ca a fost anulata cursa cu care trebuia sa plece in vacanta cu familia: "Voi astepta ca judecatorii sa imi dea dreptate si sa recuperez banii”

Fostul premier Victor Ponta anunta ca va da in judecata compania aeriana Wizz Air, dupa ce cursa cu care trebuia sa plece in vacanta cu familia a fost anulata.

Ponta arata intr-o postare facuta pe facebook vineri, 8 iulie 2022, ca trebuia sa plece in vacanta cu familia cu o cursa Wizz:
"Stiam ca au mereu probleme - asa ca am verificat aseara tarziu si cursa Wizz de Londra aparea ca plecand la ora 6.30 conform programului. Cand am ajuns la aeroport, am constatat, alaturi de alti 200 de romani, ca a fost anulata cursa - pur si simplu”.
Fostul premier a explicat si motivul pentru care a scris mesajul pe facebook: este revoltat pentru ceea ce se intampla, dar si pentru ca alti romani patesc la fel si nu au ce sa faca. Acesta a precizat ca a reusit intr-un final sa gaseasca 4 bilete la British Airways ( cu 500 de euro un bilet).

Iata anuntul facut pe facebook de Victor Ponta:

"Cred ca si in Romania trebuie sa vina momentul in care sa fie sanctionate nesimtirea, bataia de joc la adresa oamenilor si incompetenta! Cu bani cat mai multi - ca sa simta , ca altfel nu le pasa ! Desi mii de romani o patesc aproape in fiecare zi - nimeni nu ii asculta si nu ii baga in seama ! La ce ma refer : in aceasta dimineata, la ora 4, am trezit fetele sa plecam in vacanta pe care am platit-o si la care viseaza de 6 luni. Stiam ca au mereu probleme - asa ca am verificat aseara tarziu si cursa Wizz de Londra aparea ca plecand la ora 6.30 conform programului . Cand am ajuns la aeroport am constatat, alaturi de alti 200 de romani, ca a fost anulata cursa - pur si simplu. Unii oameni merg la lucru - altii in vacanta - pe Wizz ii doare in cot ! Sa ne descurcam . Noi avem la ora 6 dup-amiaza plecarea de la Londra intr-o excursie de 7 zile - si nimeni nu ne asteapta sau ne da banii inapoi pentru ca Wizz a anulat cursa . Deci nu se pune problema ca mergem maine sau in alta zi.
Bietii angajati Wizz nu au nicio vina - si nicio solutie ( imi pare sincer rau si stiu ca echipajele Wizz sunt oameni extrem de buni si seriosi - fiind obligati sa suporte furia oamenilor pt ceva ce nu decid ei )!.

In disperare de cauza am reusit sa gasim 4 bilete la British airways ( cu 500 de euro un bilet) si sper sa ajungem la timp.

Ex-premierul, revoltat

Bineinteles ca saptamana viitoare ii voi da in judecata - voi cheltui tot eu bani cu avocati si procese - si voi astepta ca judecatorii romani sa imi dea dreptate si sa recuperez banii ( ca nervii si supararea nu)!. Scriu acest mesaj pentru ca sunt revoltat - si pentru ca mii de romani patesc la fel si nu au ce sa faca ! Evident ca nimeni din Statul Roman nu se gandeste sa faca ceva in fata unui fenomen ! Patronii Wizz Air incaseaza milioane de euro de la cetatenii romani - dar nimeni nu ii apara pe romani de aceste necazuri care au devenit o regula ( cand propune cineva sa fie taxati suplimentar imediat ii apara cate un ‘liberal’_. Cred ca putini isi permit sau au energie sa plateasca alte bilete , sa dea in judecata si sa faca publica situatia . Asa ca injura si indura ! Uite ca o fac eu - sa vad ce se intampla!
Update - cei de la Romania TV au cerut in aceasta dimineata situatia zborurilor anulate doar la Otopeni in ultima saptamana: Wizz Air a anulat 23 !!! Inmultiti cu 200 de pasageri, adaugati alte orase din Romania - si va intrebati ca si mine de ce nimeni nu face nimic? Am inteles ca Dl Iohannis e ocupat sa ia un post la NATO si Dl Ciuca sa ajute Ucraina - dar totusi???”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani