Grid star
companii

PREMIERA IN ISTORIA POSTEI ROMANE – A fost inaugurata o noua ruta postala: Bucuresti – Timisoara – Frankfurt

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) si-a extins cursele postale auto printr-un nou itinerariu ce traverseaza orasele Bucuresti – Timisoara – Frankfurt. Concret, ruta este gandita in scopul de a compensa ingreunarea transportului pe cale aeriana.

Astfel, CNPR a gasit in aceasta noua ruta solutia perfecta pentru a veni in sprijinul clientilor sai prin asigurarea confortului, sigurantei si rapiditatii livrarii coletelor catre acestia, anunta reprezentantii CNPR printr-un comunicat emis miercuri, 5 august 2020 si publicat pe site-ul institutiei.

Noua cursa postala auto opereza tur – retur si asigura schimbul de trimiteri postale cu origine Germania si destinatie Romania, avand o frecventa de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si vineri.

Horia Grigorescu, Directorul General al Postei Romane, a declarat:

“Situatiile create de inchiderea aeroporturilor si aparitia unor intarzieri necontrolabile in activitatea de livrare ne-au provocat sa gasim solutii alternative de transport. Utilizarea caii rutiere este poate, cea mai sigura modalitate de livrare la destinatie a trimiterilor clientilor Postei Romane. Intotdeauna am pus pe primul plan respectarea angajamentelor asumate. Asa am decis infiintarea unei curse auto pe ruta Bucuresti - Timisoara- Frankfurt si retur. Meseria de postas inseamna, prin definitie, crearea de punti intre oameni, ceea ce incercam si noi sa facem prin toate masurile pe care le implementam.”

*Cititi aici mai multe detalii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani