Grid star
eveniment

PREMIERUL CITU ANUNTA „FACILITATI” PENTRU CEI VACCINATI – Ce se intampla cu cei care nu vor sau nu au avut posibilitatea sa se vaccineze?

Premierul Florin Citu a anuntat marti, 4 mai 2021, „facilitati” pentru cei care s-au vaccinat, in contextul marei relaxari anuntate de la 1 iunie. Intrebarea este, ce se intampla cu cei care refuza sa se vaccineze, sau care doresc, dar n-au avut posibilitatea sa o faca inca.
Intrebat de jurnalisti la ce masuri de relaxare ar se pot astepta romanii de la 1 iunie, Citu a declarat ca putem sa vorbim si de lucruri sau de facilitati pentru persoanele vaccinate:

"Putem sa vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot sa ajunga la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate”.
Premierul a mentionat ca putem vorbi despre evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate

Iata intrebarea adresata premierului si raspunsul lui Citu:

Reporter:

"La ce ne-am putea astepta de la 1 iunie, despre ce masuri de relaxare am putea vorbi?”

Florin Citu:

"In primul rand, sunt cateva lucruri pe care cu totii le asteptam pentru sezonul estival. Este clar ca putem vorbi de fara masca pe plaja, de exemplu, fara masca daca mergem la munte, in drumetie, etc. fara masca. Dar putem sa vorbim si de lucruri sau de facilitati, sa ii spunem asa, pentru persoanele vaccinate. Putem sa vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot sa ajunga la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate”.

Reporter:

„La interior”.

Florin Citu:

"La interior. Sau hoteluri pe litoral capacitate 100% cu persoane vaccinate. Deci, sunt lucruri la care ne uitam, putem sa vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate s.a.m.d. Vom avea aceste evenimente-pilot in Bucuresti si in Cluj, dar eu sunt sigur ca rezultatele vor fi bune si putem deja sa ne gandim la astfel de evenimente”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani