Grid star
eveniment

PREMIERUL FLORIN CITU, “INTERZIS” IN VAMA VECHE – Primarul ii recomanda sa se duca la plaja in localitatile pastorite de PNL. Bugetul acordat este derizoriu

Trebuie sa ma duc neaparat in Vama sa stau toata noaptea”, declara recent premierul Florin Citu. Ei bine, s-ar putea ca acest lucru sa nu se intample, avand in vedere recomandarea facuta de Daniel Gheorghe Georgescu, primarul psd AL comunei Limanu, de care apartine si Vama Veche. Georgescu arata ca pentru dezvoltarea unei comunitati cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori, Consiliul Judetean Constanta condus de PNL a alocat “fabuloasa” suma de 25.000 lei:

“Razbunare politica. Decont electoral. Doua salarii de presedinte de consiliu judetean”.

Primarul din Limanu spune intr-o postare pe Facebook ca alocarea bugetara demonstreaza clar ca toate primariile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localitatilor sau programele aflate in derulare. In schimb, administratiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii.
Motiv pentru care, Georgescu ii recomanda lui Florin Citu sa abandoneze ideea de a petrece o noapte in Vama Veche si sa se reorienteze in aceasta vara spre alte localitati pastorite de PNL.

Iata anuntul primarului din Limanu:

“Razbunare politica. Decont electoral. Doua salarii de presedinte de consiliu judetean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni
25.000 lei! Este suma derizorie alocata comunei Limanu de catre Consiliul Judetean Constanta!
Practic, pentru dezvoltarea unei comunitati cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori si implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui judet a considerat ca doua salarii de presedinte de Consiliu Judetean sunt arhisuficiente!
Este aceasta o Romanie normala? Este asta o dovada de guvernare corecta sau management profesionist? Nu! Nicidecum!
Suntem constienti ca este doar o rafuiala politica, o metoda din vremuri de trista amintire, folosita doar de oameni cu caractere indoielnice atunci cand vor sa demonstreze o pozitie de forta!
Alocarea bugetara demonstreaza clar ca toate primariile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localitatilor sau programele aflate in derulare. In schimb, administratiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comuna intreaga a primit pentru dezvoltare echivalentul a doua salarii incasate de seful judetului!
Nu o sa inteleg niciodata de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decat interesul unei comunitati. Dar, cu asemenea dovezi de management "performant", PNL demonstreaza clar cine a ramas repetent la fair-play.
Oamenii inteleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decat se crede din birourile Consiliului Judetean Constanta. Si vor taxa aceasta lipsa de respect la adresa lor. Veti ajunge sa decontati rezultatele acestor rafuieli, cu varf si-ndesat!
Un trai decent nu trebuie conditionat de sigle de partid! Conteaza prioritatile unei comunitati, nevoile oamenilor si un management public corect si eficient! Dar, discutam despre principii pe care managerii PNL fie le-au uitat din momentul in care au preluat conducerea judetului, fie nu le-au cunoscut niciodata.
Avem viziuni diferite si acest lucru este evident!
Prin urmare, cu tot respectul, ii recomand domnului premier, Florin Citu, sa abandoneze ideea de a petrece o noapte in Vama Veche si sa se reorienteze in aceasta vara spre Ciocarlia sau Aliman. Sunt localitati care isi permit paine si sare din banii publici! In plus, domnul Premier va avea astfel si ocazia sa cerceteze, in amanunt, programele ambitioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanta cu alocari financiare record!
Daniel Gheorghe Georgescu - primar comuna Limanu”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani