Grid star
eveniment

PRESEDINTELE PSD, MESAJ PENTRU ROMANI IN 2021 - Ciolacu anunta austeritatea sub actuala guvernare:"Va indemn sa va ridicati, sa va faceti auzita vocea"

Liderul PSD Marcel Ciolacu, mesaj pentru romani la inceput de 2021, carora le ureaza "La multi ani!". Si ii anunta ca va fi un an greu sub actuala guvernare Citu.

Ciolacu acuza dreapta si spune ca 2021 se anunta un an al austeritatii sub actuala guvernare, un an extrem de greu pentru milioane de familii!.

Liderul PSD arata intr-o postare pe Facebook ca social-deocratii, alaturi de romani, au reusit sa opreasca tavalugul dreptei in 2020:

"Tot impreuna, ne vom intoarce in 2021 sa zdrobim definitiv coalitia pierzatorilor. Va indemn sa va ridicati, sa va implicati si sa va faceti auzita vocea din nou!"

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

Au vrut sa subjuge Romania in 2020. Au vrut sa detina controlul total. Si pentru asta au fost in stare sa mearga pana acolo incat sa se joace clandestin cu vietile voastre, pentru ca n-au avut alt raspuns pentru a stopa pandemia.

Nu i-ati lasat. Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an! Voi !!!

Voi sunteti cei care ati gasit solutii, atunci cand statul v-a lasat pe cont propriu! Iar apoi le-ati demonstrat prin vot ca sunteti mai puternici ca ei.

De aceea, cea mai buna lectie a acestui an este ca fiecare dintre noi poate face diferenta si toti ar trebui sa incercam sa schimbam lucrurile care nu ne convin.
2020 a fost un an teribil. Iar 2021 se anunta un an al austeritatii, un an extrem de greu pentru milioane de familii!

De aceea va indemn sa va ridicati, sa va implicati si sa va faceti auzita vocea din nou!
Impreuna, am reusit sa oprim tavalugul dreptei in 2020. Tot impreuna, ne vom intoarce in 2021 sa zdrobim definitiv coalitia pierzatorilor. Vom invinge acest virus perfid si ne vom lua vietile inapoi! Vom readuce prosperitatea, dreptatea si speranta!

Impreuna, schimbam Romania in 2021!".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani