Grid star
eveniment

PRESEDINTELE SUA ANUNTA CA INCEPE VANATOAREA OLIGARHILOR RUSI – Joe Biden, in discursul despre Starea natiunii: "Gata! Vorbesc serios!. Venim dupa voi si dupa castigurile voastre necinstite” (Video)

Mesaj extrem de dur si de transant al presedintelui SUA, Joe Biden, in discursul despre Starea natiunii sustinut in Congres pentru "oligarhii rusi si liderii corupti”, dupa ce Ucraina a fost atacata de Rusia.

Biden a anuntat ca Departamentul de Justitie desemneaza un grup de lucru pentru a ancheta infractiunile oligarhilor rusi:

"Venim dupa voi si dupa castigurile voastre necinstite”.

Presedintele SUA a declarat, potrivit stiri.tvr.ro, ca vorbeste serios:”In aceasta seara, le spun oligarhilor rusi si liderilor corupti care si-au insusit miliarde de dolari din acest regim violent: Gata! Vorbesc serios!". Biden a tinut sa precizeze ca Vladimir Putin este acum izolat de lume mai mult decat a fost vreodata, si ca vor fi impuse sanctiuni puternice Rusiei. Presedintele SUA a mai anuntat ca cele mai mari banci ale Rusiei vor fi "taiate" de la sistemul financiar international, impiedicand banca centrala a Rusiei sa apere rubla ruseasca.

Iata declaratiile facute de Joe Biden:

"In aceasta seara, le spun oligarhilor rusi si liderilor corupti care si-au insusit miliarde de dolari din acest regim violent: Gata! Vorbesc serios!. Departamentul de Justitie desemneaza un grup de lucru pentru a ancheta infractiunile oligarhilor rusi. Ne alaturam aliatilor europeni pentru a le gasi si a le sechestra yachturile, apartamentele de lux, avioanele private. Venim dupa voi si dupa castigurile voastre necinstite. Putin este acum izolat de lume mai mult decat a fost vreodata. Impreuna cu aliatii nostri impunem acum sanctiuni economice puternice. Taiem cele mai mari banci ale Rusiei de la sistemul financiar international, impiedicand banca centrala a Rusiei sa apere rubla ruseasca, facand fondul de razboi de 630 de miliarde de dolari al lui Putin fara nicio valoare".

Vedeti discursul AICI

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani