Grid star
antreprenoriat

PRETURILE PE LITORAL, MAI MICI CU PANA LA 70% DE LA 1 SEPTEMBRIE - Pregatiti-va bagajele: O noapte de cazare, de la 36 lei

Litoralul se ieftineste cu pana la 70% de la 1 septembrie, iar o noapte de cazare costa de la 36 lei pentru o persoana. 

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) lanseaza editia de toamna a programului “Litoralul pentru toti”, prin care romanii se pot caza in hotelurile clasificate din statiunile de la Marea Neagra cu preturi incepand de la 36 de lei pe noapte. Pachetele turistice sunt cu pana la 70% mai ieftine in comparatie cu tarifele din varf de sezon.

Litoralul pentru toti

Programul se deruleaza in perioada 1 – 30 septembrie si se adreseaza tuturor turistilor care vor sa petreaca un sejur pe litoralul autohton in extra-sezon. Pana in prezent s-au inscris in program 42 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitia turistilor un numar de aproximativ 3400 de locuri pe noapte.
Aceste locuri vor fi vandute atat prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor, cat si direct de hoteluri:
 “Pe baza rezervarilor facute pana in acest moment, estimam ca luna septembrie va fi una aglomerata pe litoralul romanesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decat in anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turisti ii determina si pe hotelieri sa mentina unitatile de cazare deschise pana la finalul lunii septembrie”, a declarat Dragos Raducan, prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

72 de lei pe noapte pentru doua persoane

 Prin programul “Litoralul pentru Toti”, tariful pentru o noapte de cazare incepe de la 36 de lei. Cel mai ieftin pachet fara mic dejun poate fi achizitionat la un hotel de 2 stele din statiunea Saturn si costa pentru 2 persoane 72 lei/noapte daca se achizitioneaza un sejur de minim 5 nopti. In acest program s-au inscris hoteluri de 2 pana la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turisti.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani