Grid star
punguta cu doi bani

Primarita Clotilde le-a dezghetat inimile bucurestenilor: „Adopta si tu un sobolan!”

Cum sa n-o iubesti pe primareasa Clotilde Armand (foto 1), USR-ista cocotata in fruntea Sectorului 1 in urma binecunoscutei si scandaloasei afaceri electorale din septembrie?

De atata dragoste ce inspira, Clotilde Armand a ajuns sa-i fie dedicata o mema pe Facebook, cu un sobolanel dragut, impodobit ca de Craciun, deasupra caruia scrie: „De Craciun fii mai bun. Adopta si tu un sobolan care locuieste in Sectorul 1!”

Adopta si tu un sobolan din Sectorul 1 daca vrei sa ii scapi pe bucuresteni de invazia doamnei primar Clotilde!” adauga cei care administreaza pagina de Facebook „PES activists Bucuresti”.

Precizam pentru cititorii din provincie: Sectorul 1, cel mai bogat sector al Bucurestilor, este pur si simplu ingropat de gunoaie de saptamani intregi, din cauza ca USR-ista Clotilde Armand refuza sa semneze contractul cu firma de salubritate (click aici pentru galeria foto).

PES activists este o retea europeana ce reuneste membrii si simpatizantii partidelor socialiste, social-democrate si laburiste europene membre ale Partidului Socialistilor Europeni (PES). Creat intial in mai 2006 ca o comunitate virtuala capabila sa asigure interactionarea si schimburile de experienta intre membrii partidelor europene, PES activists a intalnit un rapid succes la nivel european numarand in prezent mii de inscrisi si sute de grupuri active in toata Europa. PES activists este in prezent constituit in Romania sub forma unui think tank ce reuneste peste 10.000 de membri la nivelul intregii tari cu organizatii active in fiecare judet din Romania si in diaspora. PES activists Romania se prezinta ca o structura cu o formula organizatorica independenta si un statut propriu, aprobat de PES.

Organizatia sustine activitatea Partidului Socialistilor Europeni si a Partidului Social Democrat in calitate de membru PES, constituind in acelasi timp sursa dezbaterilor europene si ideologice de stanga. Membrii PES activists Romania sunt membrii sau simpatizanti social-democrati de toate varstele, gen sau religie, interesati de dezbaterea pe teme europene si de activitatea stangii la nivel european.

Conform Statutului PSD, toti membrii si simpatizantii PSD de orice varsta, gen, apartenenta religioasa sau origine sociala pot sa devina membri PES activists Romania. Organizatiile PES activists Romania sunt reprezentate in birourile de conducere ale structurilor politice ale PSD. De asemenea conform statutului PSD, organizatiile locale PSD trebuie sa sprijine actiunile si activitatea PES activists Romania.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani