Grid star
eveniment

PRIORITATILE PREMIERULUI INTERIMAR - Masurile demarate de Ludovic Orban pe care le va continua

Premierul interimar Nicolae Ciuca (foto), a anuntat marti, 8 decembrie 2020, care sunt prioritatile sale pana la numirea unui nou guvern.

Ciuca a declarat ca Executivul isi va focaliza atentia pe prioritatile privind gestionarea pandemiei, punerea in aplicare a strategiei de vacinare. Totodata, Guvernul se va concentra pe finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea anului financiar 2021.

Reamintim ca Ludovic Orban a demisionat din functie luni seara, dupa rezultatul slab inregistrat de PNL la alegerile parlamentare (click aici pentru a citi).

Iata declaratiile facute de Nicolae Ciuca:

„In perioada urmatoare vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe prioritatile privind gestionarea pandemiei, punerea in aplicare a strategiei de vacinare si vom continua masurile economice pentru sprijinirea celor afectati de aceasta criza.

Ne vom focaliza atentia pe finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea anului financiar 2021. Vreau sa-i multumesc domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reusit sa-l realizeze intre masurile de combatere a Covid-19 si cele economice. In aceasta perioada voi contiua sa asigur atributiile de ministru al Apararii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani