Grid star
eveniment

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE INCEPE VINERI – Aparatele pentru care se pot achizitiona vouchere. Bugetul pus la bataie

Incepand de vineri, 08 iulie 2022, ora 10:00, persoanele fizice se pot inscrie in cea de-a treia etapa a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer conditionat, uscatoarele de rufe si aspiratoarele.

Bugetul acestei etape este de 15 milioane de lei, iar selectia voucherelor se face in perioada 08 iulie 2022, ora 1000 – 14 iulie 2022, ora 2359 sau pana la epuizarea bugetului. In cea de-a treia etapa, se acorda vouchere pentru achizitionarea de echipamente electrice si electronice de uz casnic, dupa cum urmeaza:

Achizitionarea echipamentelor

-400 de lei pentru aparate de aer conditionat, inclusiv aparate de aer conditionat portabile, cu eficienta energetica la racire cel putin A++;
-400 de lei pentru uscatoare de rufe cu eficienta energetica cel putin A++;
-200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.
Perioada de derulare a unei etape de selectie a voucherelor este de 7 zile sau pana la epuizarea bugetului alocat etapei respective. Dupa publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitantii se vor prezenta la unul dintre comerciantii validati, de unde vor achizitiona echipamentul dorit.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani