Grid star
eveniment

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE – O noua sesiune incepe in decembrie. Fondurile: 34 milioane de lei

O noua sesiune a Programului "Rabla pentru electrocasnice" va avea loc in luna decembrie, bugetul alocat fiind de 34 de milioane de lei, a anuntat, joi, 4 noiembrie 2021, ministrul Mediului, Tanczos Barna.


Potrivit acestuia, din fondul ramas la dispozitie, 34 de milioane de lei, se va finanta o noua sesiune pentru persoanele care nu s-au inscris pana acum. Prin acest program, romanii pot sa inlocuiasca electrocasnicele vechi pe care le au in casa, cu unele noi. Procedura: obiectele vechi se predau, si se primeste un voucher.

Iata declaratia facuta de ministrul Mediului:

"Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate in mod corespunzator. Aici as mentiona programul cel mai important pe care l-am modernizat si l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continua anul acesta cu o noua sesiune de sarbatori.
In luna decembrie vom avea o noua sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a ramas la dispozitie, de 34 de milioane de lei, vom finanta o noua sesiune, practic in aceleasi conditii, de inscriere in program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat in prima sesiune si de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetateni”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani