Grid star
camere de comert

REACTIE DUPA ACUZATIILE DE PLAGIAT ADUSE PREMIERULUI - Camera de Comert merge inainte Nicolae Ciuca: "Ne-am saturat de atacuri si scandaluri sterile”

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a reactionat dupa acuzatiile de plagiat aduse premierului Nicolae Ciuca.

CCIR arata ca daca vrem stabilitate si predictibilitate, atunci sa-l judecam pe premier pe baza actiunilor si rezultatelor din postura de sef al Guvernului, si nu pentru ce a facut sau nu acum 19 ani.

"Ne-am saturat de atacuri si scandaluri sterile, de instabilitate si destabilizatori. Camera de Comert si Industrie a Romaniei merge inainte cu Nicolae Ciuca, primul-ministru al Guvernului Romaniei!".

Iata anuntul CCIR:

"Je suis Ciuca!

Fata de acuzatiile de plagiat aduse primului-ministru Nicolae Ciuca, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) face urmatoarele precizari:
 
Constatam, nu cu surprindere, ca in aceasta perioada de profunde incercari, cand coerenta si stabilitatea ar trebui sa fie cuvintele de ordine, sadirea discordiei, scandalul si stigmatizarea sunt profesiuni de credinta pentru unii.
 
Chiar daca nu facem politica, consideram, si stim ca si mediul de afaceri si antreprenorii pe care ii reprezentam simt la fel, ca, la timpurile grele pe care le traversam, Romania are nevoie de stabilitate politica si guvernanta, daca vrem sa avem parte de redresare si reconstructie economica.
 
Daca vrem stabilitate si predictibilitate, atunci sa-l judecam pe premierul Ciuca pe baza actiunilor si rezultatelor din postura de sef al Guvernului si nu pentru ce a facut sau nu acum 19 ani.
 
Stim si o spunem raspicat ca romanii s-au saturat de dezvaluiri si detractori, si ca tot ce acestia asteapta este o guvernare care sa-si faca treaba si sa fie lasata sa si-o faca.
 
Ne-am saturat de atacuri si scandaluri sterile, de instabilitate si destabilizatori.
 
Cu ce si cui ajuta un nou scandal (de plagiat) acum cand presiunile zilei de azi ne fac sa nu stim ce va fi maine – vrem cu totii ca Statul sa faca si sa dreaga, insa, in continuu, ii tragem frana de mana.
 
Am stat destul pe loc, blocati in propria neputinta si ipocrizie, vrem sa mergem inainte. Cu scandaluri nu mergem.
 
Camera de Comert si Industrie a Romaniei merge inainte cu Nicolae Ciuca, primul-ministru al Guvernului Romaniei!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani