Grid star
criptomonede

RECORD ABSOLUT AL COLECTIEI NFT LANSATE DE ANTHONY HOPKINS – Cele 1000 de creatii digitale s-au vandut in mai putin de 10 minute pe platforma OpenSea

Colectia de debut NFT "The Eternal Collection” lansata pe platforma OpenSea de actorul Sir Anthony Hopkins s-a vandut in mai putin de 10 minute, conform cointelegraph.com. Colectia, creata in parteneriat cu Orange Comet Inc, o agentie de design axata pe NFT si Web3, contine 1000 de piese digitale de arta cinematografica originale inspirate de diferite spectacole din lunga cariera a actorului.

Gilda Popa

Imaginile creative si animatiile cu nume precum "Bufonul”, "Iubitorul”, "Conducatorul”, "Rebelul”, "Datatorul” si "Eternul” reprezinta diferitele personaje arhetipale jucate de-a lungul carierei actorului de la Hollywood.

"Colectia conceptualizeaza o interpretare a vastelor arhetipuri de personaje pe care Sir Anthony Hopkins le-a portretizat de-a lungul ilustrei sale cariere cinematografice, absorbind puternica sa energie din corpul sau de arta (n.r. personajele interpretate)”, potrivit descrierii colectiei de pe OpenSea.

Orange Comet Inc a sustinut ca vanzarea colectiei a fost cea mai rapida din istoria platformei NFT OpenSea. Piata NFT raporteaza in prezent un pret de vanzare minim de 0,77 ETH (aproximativ 1.000 dolari la preturile curente) si 619 proprietari. Cel mai scump NFT din colectie a fost deja listat pentru revanzare la 10.000 ETH.

Hopkins, care are propriul sau nume de domeniu Ethereum, a parut si el coplesit de acest succes.

"Multumesc tuturor. M-am trezit dimineata cu aceasta stire (n.r. cea mai rapida vanzare a unei colectii din istoria Open Sea) si nu-mi vine sa cred”, a scris actorul pe contul sau de Twitter.

Cele 990 de imagini NFT one-of-one vin cu utilitati selectate aleatoriu, de piese de arta cu peisaje de vis care prezinta picturile si desenele actorului, cu autograf, pana la discutii personale cu Anothony Hopkins prin zoom si selectii aleatorii de NFT-uri personalizate cu un mesaj de la Hopkins.

Piata NFT a scazut cu aproape 90% de la inceputul anului

Succesul colectiei NFT lansate de Hopkins a venit pe neasteptate, pe fondul unei piete in cadere rapida, trend care a ramas neschimbat in ultimele cateva luni. Potrivit NonFungible, o platforma de analiza a pietei NFT, vanzarile de tokenuri nonfungibile au scazut cu aproape 90% de la inceputul anului de la aproximativ 160.000 pe zi la nivelurile actuale de aproximativ 20.000.

La sfarsitul lunii septembrie, Bloomberg a relatat ca volumul de vanzari NFT s-a prabusit cu 97% fata de varful din ianuarie, pe masura ce iarna cripto „musca” mai adanc.

CryptoSlam raporteaza ca cea mai populara colectie din ultima saptamana a fost CryptoPunks, cu 10 milioane de dolari in vanzari secundare, urmata de Bored Ape Yacht Club, cu un volum saptamanal de 7,8 milioane de dolari.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani