Grid star
eveniment

REDEVENTELE, INDEXATE CU INDICELE PRETULUI DE CONSUM - Termenul de plata este pana la 31 decembrie 2024 (Document)

Cresc redeventele, potrivit unui proiect OUG care ar urma sa fie discutat in Guvern. Astfel, redeventele pentru terenurile concesionate potrivit legii de catre Agentia Domeniilor Statului in calitate de administrator al terenurilor proprietate publica a Statului Roman, pe baza de contract de concesiune, se indexeaza cu indicele pretului de consum (evolutia preturilor-n.r.) pe anul 2022, se arata in proiectul publicat de digi 24.Termenul de plata pentru redeventele actualizate este pana la data de 31 decembrie 2024.

Redeventele datorate pentru terenurile concesionate se indexeaza anual cu indicele pretului de consum anual, pana la data de 30 iunie a fiecarui an calendaristic, pentru anul anterior.

Iata prevederile

Tarifele, taxele si redeventele miniere datorate in baza art.44 si art. 45 din Legea minelor nr.85/2003 cu modificarile si completarile ulterioare publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 197 din 27 martie 2003 se indexeaza cu indicele pretului de consum pe anul 2022 prin grija Autoritatii Nationale de Resurse Minerale. Termenul de plata pentru taxele, tarifele si redeventele miniere actualizate este pana la data de 31 decembrie 2024. Tarifele, taxele si redeventele miniere datorate potrivit legii se indexeaza anual cu indicele pretului de consum anual prin grija Autoritatii Nationale de Resurse Minerale, pana la data de 30 iunie a fiecarui an calendaristic pentru anul anterior.

Tarifele si redeventele petroliere datorate in baza art.49 din Legea petrolului nr.238/2004 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 535 din 15 iunie 2004 se indexeaza cu indicele pretului de consum pe anul 2022 prin grija Autoritatii Nationale de Resurse Minerale. Termenul de plata pentru tarifele si redeventele petroliere actualizate este pana la data de 31 decembrie 2024.

Tarifele, taxele si redeventele petroliere datorate potrivit legii se indexeaza anual cu indicele pretului de consum anual prin grija Autoritatii Nationale de Resurse Minerale, pana la data de 30 iunie a fiecarui an calendaristic pentru anul anterior”, prevede proiectul OUG.

*Cititi aici proiectul integral

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani