Grid star
antreprenoriat

ROMANIA IN PRAPASTIE – Senatorul Radu Preda reclama: “Antreprenorii au fost abandonati, industriile, transportul si turismul sunt la pamant!”

Romania este dusa in prapastie de Guvernul PNL. Acuzatia ii apartine liderului grupului PSD din Senatul Romaniei, Radu Preda (foto).

Acesta reclama situatia extrem de grava in care a ajuns Romania, confirmata de organismele financiare interne si externe. Senatorul Radu Preda sustine ca din cauza incompetentei si iresponsabilitatii guvernarii liberale, antreprenorii au fost abandonati, iar industriile, transportul si turismul sunt la pamant. Asta in timp ce pensionarii si elevii au fost lasati de izbeliste.

In schimb, arata Preda, Guvernul PNL ar fi mai preocupat de clientela de partid.

Iata acuzatiile senatorului PSD Radu Preda:

Liberalii duc Romania in prapastie!

Toate organismele financiare interne si externe arata ca Romania se prabuseste economic din cauza iresponsabilitatii si incompetentei guvernarii PNL.

Liberalii se lauda singuri de performantele esecurilor pe banda rulanta pe care le-au obtinut prin toate programele si masurile fara efect pe care le-au anuntat cu mare tam-tam!

Liberalii duc Romania in prapastie, fara sa fie interesati de salvarea niciunei categorii sociale sau profesionale! Pensionarii si elevii au fost lasati de izbeliste, antreprenorii au fost abandonati, industriile care au crescut puternic inainte de pandemie, transportul si turismul sunt la pamant!

Singurul colac de salvare e aruncat de PNL pentru politrucii si pilele pe care le-au infipt bine in institutiile de stat!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani