Grid star
antreprenoriat

PROGRAME SURPRIZE LA CORA – Printre acestea se numara si incarcarea masinilor electrice fara niciun cost

Emanuel Parvulescu, Directorul de Mediu al hipermarketului Cora, a vorbit pentru FoodBiz.ro interesul pe care compania Cora il manifesta pentru mediul inconjurator. Acesta a precizat si ca se pregatesc pentru clienti programe surpriza, printre care si incarcarea masinilor electrice fara niciun cost.


"Cora lucreaza in permanenta la dezvoltarea de noi programe de protejarea mediului, deoarece mediul este una din preocuparile noastre constante in ceea ce priveste amprenta noastra asupra mediului si in mod special, asupra comunitatilor in care operam, deoarece atat noi cat si comunitatile, traim intr-o simbioza unii alaturi de ceilalti”, a declarat pentru FoodBiz Emanuel Parvulescu.
Directorul de Mediu al hipermarketului Cora a precizat ca nu poate divulga totul despre programele aflate in pregatire pentru anul viitor, menite sa contribuie la protejarea mediului inconjurator, insa a dezvaluit cate ceva.
"In ceea ce priveste programele pentru anul viitor, nu pot sa va dau foarte multe detalii deoarece lucram la ele, avem niste surprize foarte placute, dar pot sa va spun ca in curand veti reusi sa incarcati masini electrice la noi fara nici un cost.
Vom folosi mai multa energie verde decat folosim acum. De asemenea, veti gasi foarte multe zone in care sa aduceti diverse deseuri, pentru care o sa va asiguram ca vor fi trimise catre centrele de reciclare”, a declarat directorul de mediu pentru FoodBiz.

Protejarea mediului

Emanuel Parvulescu a vorbit, de asemenea, despre programele Cora aflate in desfasurare care contribuie la protejarea mediului inconjurator, cum ar fi programul de colectare al uleiului uzat, o initiativa care incearca sa evite contaminarea/poluarea apei.
Pana la momentul de fata Cora a colectat peste 9 tone de ulei, ceea ce inseamna ca peste 5000 de oameni au constientizat importanta acestui demers.
Programul se afla inca in derulare, clientii care aduc ulei sunt rasplatiti pentru gestul lor, la fiecare 3 litri de ulei uzat se primeste un litru de ulei bun, sau pentru fiecare litru de ulei uzat se primeste un detergent de vase.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani