Grid star
eveniment

ROMANII, MESAJ PENTRU CITU INAINTE DE ALEGERI - “Va votam esalonat”

Cu doua zile inainte de alegerile locale, ministrul de Finante Florin Citu (foto 1) este facut zob de romani, principala nemultumire fiind aceea ca Guvernul PNL refuza marirea pensiilor cu 40% si dublarea alocatiilor, asa cum prevede legea.

Florin Citu s-a pozat cu o placuta pe care scrie ”Impreuna construim noul Bucuresti”, dupa care a postat imaginea pe pagina sa de Facebook (foto 2).

La scurt timp, comentariile au inceput sa curga. Multe dintre ele critice. Au fost insa si mesaje de sustinere pentru Citu si PNL.

Iata cateva dintre mesajele pe care Florin Citu le-a primit:

Cu doua zile inainte de alegerile locale, ministrul de Finante Florin Citu (foto) este facut zob de romani

-“Observ cu stupoare ca a aparut un nou virus mai periculos decat Covid, tupeulPNL!!! Cum sa ceri votul cand tu ai distrus tara si ai saracit populatia???!!!”;

-”Va salut, d-le Citu!
Ati auzit, sunt sigur, de marele luptator pentru libertate, Spartacus. Astazi, pentru faptele sale il admiram, in schimb, dupa legile vremii, a fost rastignit.
Cum ar fi ca pensionarii sa se organizeze, blajinii si sa se dedea la jafuri in masa? Iar cand ar incapea pe mana legii sa spuna ca, daca guvernul, cu binecuvantarea presedintelui tarii, nu respecta legea, ei de ce ar respecta-o? Daca ati invoca faptul ca nu sunt bani la buget, ar spune ca de aceea fura pentru ca nici ei nu au?
Marea majoritate a pensionarilor habar nu au de macroeconomie sau deficit bugetar, va asigur, insa deja sunt pensionari sau pe cale de a deveni, in curand, pensionari, fostii luptatori din Revolutia din Decembrie 1989.

Morala ar fi, o lege, avantajoasa sau dezavantajoasa, buna sau rea, stramba sau dreapta, votata si promulgata, publicata in Monitorul Oficial, trebuie respectata, insasi definitia statului de drept, altfel poate iesi o bulibaseala generala, pe care, sigur, n-o doreste nimeni. Si nu ma refer doar la alegerile care urmeaza,desi pensionarii sunt cei mai fideli alegatori.
Cu respect!”

-”Nu va votez !!!! Niciodata! Ati nenorocit generatii in 10 luni”;

"Votam esalonat"

-”Eu te intreb doar atat ?
Tu asa iti platesti inpozitele la stat "esalonat" cum ne dai noua alocatia la copii?
E asa va votam si noi "esalonat";

-”Bineinteles ca iesim la vot… Victorie PNL!!!”'

-”Ce ciudat suna "FaraPsd", dupa ce au intrat o gramada de pesedisti, in PNL”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani