Grid star
eveniment

S-AU TERMINAT BANII – Citu, acuzat: "Premierul faraon arunca doar pe hartie promisiuni de inca 7 miliarde”

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, trage un semnal de alarma si spune ca s-au epuizat fondurile alocate de guvern investitiilor locale pentru retele de apa, canalizare, asfaltare.
PSD, care acuza guvernul de incompetenta, atrage atentia ca santierele sunt greu de repornit, daca nu imposibil, si asta pentru ca preturile la materiale de constructie se dubleaza din saptamana in saptamana. Iar din aceasta cauza contractele deja incheiate nu vor putea sa fie continuate atata timp cat nu vor gasi o solutie pentru ca aceste scumpiri sa fie acoperite.

Iata declaratiile facute de Radu Oprea:

“In timp ce guvernul incompetentei se lupta pentru ciolanul intern si se lauda cu investitii de miliarde de lei, realitatea arata ca minte. Fondurile destinate investitiilor locale pentru retele de apa, canalizare, asfaltare sunt epuizate. Premierul faraon arunca doar pe hartie promisiuni de inca 7 miliarde. Este o inflatie de vorbe goale, dar nu si de banii atat de necesari comunitatilor locale.
Atragem atentia foarte serios ca santierele sunt greu de repornit, daca nu imposibil, pentru ca, poate premierul Citu nu stie, dar preturile la materiale de constructie se dubleaza din saptamana in saptamana. De aceea contractele deja incheiate nu vor putea sa fie continuate atata timp cat nu vor gasi o solutie pentru ca aceste scumpiri sa fie acoperite”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani