Grid star
eveniment

SE CERE DEMISIA MINISTRULUI SANATATII – Paturile ATI. Scandalul dintre el si premier

Senatoarea PSD Gabriela Firea cere demiterea ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu (foto) in contextul crizei anuntate de autoritati, dar care nu se pun de acord, cu privire la paturile ATI pentru bolnavii de COVID. Dar si pentru alte motive.

Firea il acuza pe Voiculescu ca este un ministru care fuge de raspundere. Senatoarea acuza intr-o postare pe Facebook ca Vlad Voiculescu a gresit prea grav si prea des.
Gabriela Firea spune ca premierul Citu vulnerabilizeaza sistemul de sanatate din Romania exact in momentul in care era mai multa nevoie de competenta.

Iata postarea Gabrielei Firea:

"Ministrul nu stiu, nu semnez, nu raspund! Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii si a oportunismului care defineste guvernul Citu.
Voiculescu spune intruna ca nu stie, ca nu semneaza si ca nu raspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul ca medicii din centrele de vaccinare nu sunt platiti, pentru scandalul datelor secrete si pentru criza paturilor de la ATI.
Fuga de raspundere a ministrului Sanatatii, lipsa de performanta, refuzul de a-si asuma masuri si explicatii necesare si scandalul declaratiilor dintre el si premierul Citu vulnerabilizeaza sistemul de sanatate din Romania exact in momentul in care era mai multa nevoie de competenta, de spirit organizatoric si de asumare a deciziilor.
Iar consecinta directa este cresterea numarului de bolnavi si de morti.
Vlad Voiculescu a gresit prea grav si prea des!
Fiecare zi cu el ministru al Sanatatii va adanci criza si va amplifica problemele; pur si simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate si nici de incredere pentru a continua.
Cerem inca odata demiterea sa, pana nu e prea tarziu si pagubele prea mari!
Am discutat acest subiect grav si in cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social - democrati din Bucuresti!".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani