Grid star
banci

SE INCEARCA PRELUAREA UNEI BANCI DIN ROMANIA – Iata cine trebuie sa semneze

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Vista Bank Romania SA intentioneaza sa preia societatea Crédit Agricole Bank Romania SA.

Atat Vista Bank Romania S.A., cat si Crédit Agricole Bank Romania S.A. sunt institutii de credit care ofera o gama variata de servicii bancare pentru persoane fizice si persoane juridice. In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei:

Autoritatea de concurenta va evalua operatiunea in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege. Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin email la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 25, in termen de 20 zile de la data prezentului anunt”, informeaza Consiliul Concurentei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani