Grid star
antreprenoriat

SE TAIE SALARIILE IN PRIVAT - Analistul Adrian Caciu avertizeaza ce efect va avea inchiderea magazinelor de la ora 18.00

Analistul Adrian Caciu avertizeaza ca inchiderea magazinelor de la ora 18.00, masura luata de Guvernul Citu, va avea ca efect taierea salariilor angajatilor.

Caciu spune intr-o postare pe Facebook ca angajatilor acelor magazine nu li se vor plati orele diferenta.
Potrivit acestuia, de miercuri incidenta in Bucuresti va fi de peste 7,5 la mie, ceea ce inseamna ca inchiderea va fi pe toata saptamana.

Iata anuntul lui Adrian Caciu:

"Inchiderea magazinelor de la ora 18 (atentie, de miercuri incidenta in Bucuresti va fi de peste 7,5 la mie, ceea ce inseamna ca inchiderea va fi pe toata saptamana) inseamna taieri de salarii pentru angajatii acelor magazine.
Repet: SE TAIE SALARIILE IN PRIVAT!
Angajatilor nu li se vor plati orele diferenta.

Astept ca Florin Citu care se substituie Curtii de Conturi a Romaniei sa "impuna" (ce inseamna sa nu ai scoala si sa confunzi termenii a impune cu a dispune) recuperarea prejudiciilor create celor peste 20.000 de angajati afectati.
Prejudiciile se vor recupera, dupa caz si functie de ierarhie prin regres de la Alin Stoica, Raed Arafat, Vlad Voiculescu si Florin Citu. In solidar si Stelian Ion ca a avizat HG 348/2021”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani