Grid star
antreprenoriat

SOLUTIE PENTRU REDESCHIDEREA PIETELOR – „Romanii s-au saturat de propaganda si dezbinare”

Desi guvernul condus de premierul Ludovic Orban (foto 1) a pus cizma pe micii producatori agricoli, inchizand pietele si astfel lasandu-i sa moara de foame, totusi exista o solutie pentru redeschiderea acestor spatii comerciale.

De exemplu, taranii isi pot vinde produsele in casute de lemn, folosite de obicei la targurile de Craciun. Aici, bineinteles, au loc doar vanzatorii, circulatia clientilor ramanand in aer liber, astfel incat sa nu se puna problema de inghesuiala intr-un spatiu inchis, care sa contribuie la raspandirea coronavirusului.

Oana Bulai, solutie pentru redeschiderea pietelor

Propunerea a fost lansata luni, 9 noiembrie 2020, de catre Oana Bulai (foto 2), candidata a PSD pentru Camera Deputatilor din partea judetului Neamt, fost administrator public al judetului si fosta consiliera a premierului Viorica Dancila.

Desi Bulai a venit cu aceasta propunere doar la nivel local (piata Smirodava din municipiul Roman, judetul Neamt), ideea poate fi fara probleme implementata in intreaga tara.

Oana Bulai PSD Neamt

Redam postarea de pe Facebook a Oanei Bulai:

Multi romascani m-au sunat si mi-au trimis mesaje in ultimele zile spunandu-mi ca vor solutii, vor implicare. Pe scurt, vor fapte, nu vorbe. Va multumesc tuturor pentru mesaje si incurajari! ?

De aceea, vreau sa va anunt ca am o solutie pentru producatorii din piata Smirodava: in loc sa stea in frig, propun sa folosim casutele pe care Primaria Roman le folosea cu ocazia targurilor. Au incalzire si cred ca sunt foarte bune pentru situatia in care sunt acum cei care vand. Sunt 20 de astfel de casute. Data fiind pandemia, nu cred ca se pune problema vreunui Targ de Craciun in acest an. Sa fim sanatosi e cel mai important. Ne vom bucura impreuna dupa ce trecem de acest necaz.

Fac un apel la primarul Leonard Achiriloaei sa monteze casutele la Smirodava si sa dea dispozitie sa fie legate la curentul electric. Si chiar daca ma repet, haideti sa sustinem cu totii producatorii locali pentru ca noi suntem singura lor sansa de supravietuire.

Va multumesc inca o data pentru mesajele voastre! Si am sa va mai spun ceva: este exact genul de politica pe care o facem noi, cei de la PSD Roman – solutii si fapte pentru oameni.

Cred ca romanii s-au saturat de propaganda si dezbinare!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani