Grid star
antreprenoriat

UNDA VERDE DE LA CONSILIUL CONCURENTEI – Institutia a anuntat ca nu sunt probleme si a autorizat preluarea unei companii

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Egeria TM S.R.L. a preluat Psihoreliconstruct S.R.L.

Egeria TM S.R.L. este o societate constituita si functionand conform legislatiei din Romania, ce are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare, dar desfasoara si activitati specifice de fabricare a altor articole din beton, ciment si ipsos, dar si de cumparare si vanzare de bunuri imobiliare proprii.

Psihoreliconstruct S.R.L. este o societate cu raspundere limitata romana, ce are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare, desfasurand insa si activitati de fabricare de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Niciuna dintre societati nu detine controlul asupra vreunei alte societati din Romania sau din strainatate. In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Se analizeaza tranzactia

Consiliul Concurentei anunta ca analizeaza si tranzactia prin care Biovet Distribution SRL (Bucuresti) intentioneaza sa preia compania Montero Vet SRL, Ilfov. Aceasta din urma comercializeaza produse farmaceutice si non-farmaceutice pentru animale. Biovet Distribution SRL se ocupa cu distributia angro de produse veterinare si pentru ingrijirea animalelor, in special hrana pentru caini si pisici si suplimente alimentare.

Compania este controlata de familia Korponay, care mai detine si alte firme active in domenii precum inchirierea de spatii de birouri sau depozite sau cresterea animalelor si a culturilor agricole:

“In conformitate cu prevederile Legii concurentei, aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei, care va evalua operatiunea in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani