Grid star
antreprenoriat

TRANZACTIE PE PIATA PIESELOR AUTO – Consiliul Concurentei si-a dat acordul

Consiliul Concurentei anunta ca a autorizat tranzactia prin care Autonet Group Holding AG, Elvetia a preluat societatea Augsburg International Impex SRL.


Autonet Group Holding AG, Elvetia, face parte din Grupul Autonet care, la randul sau, este membru al Grupului SAG. Grupul SAG este specializat in distributia de piese auto de pe piata serviciilor postvanzare (aftermarket) independente din Europa.
Grupul Autonet prezent, in principal, pe segmentul comercializarii angro de piese de schimb auto si accesorii in Europa Centrala si de Est, include companii cum sunt: Autonet Import Romania SRL (furnizor aftermarket pentru segmentul serviciilor de reparatii auto), Lubexpert Romania SRL (lubrifianti), Forsius SRL (vopsele auto), Network Systems SRL (servicii IT & Web, agentie de marketing), Garage Assist SRL (echipamente service), Autonet Management Company SRL (management), Point’s Network Management SRL, A24 Road Patrol SRL, Dynamic Software Solutions SRL, Autonet Logistic SRL. Augsburg.

Importator si distribuitor

International Impex SRL este importator si distribuitor de piese auto, accesorii, echipamente service, fiind activ, in principal, in Romania.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani