Grid star
eveniment

SOLUTII PENTRU AFACERI DE SUCCES - Biris-Goran Legal & Tax, partener de varf la BucharestFoodSummit 2023

Intre 11-13 octombrie 2023 are loc BucharestFoodSummit, Editia a VI-a, un mare eveniment pentru agribusiness, productia alimentara, productia de bauturi, retail si HoReCa din Romania si Sud-Estul Europei. Un partener important care sustine BucharestFoodSummit inca de la inceputurile acestuia, Biris-Goran Legal &Tax, se alatura si pentru cea de-a sasea editie, iar Gabriel Biris (foto), partener fondator, va participa in mod activ la summit, oferind solutii eficiente si valoroase pentru afaceri, anunta foodbiz.

Biris-Goran Legal & Tax este o firma de avocatura si consultanta fiscala de prestigiu, unde cei peste 45 de avocatii cu experienta ofera o gama completa de servicii juridice si fiscale, satisfacand nevoile diferite de business ale clientilor sai. Serviciile oferite de avocatii companiei Biris-Goran Legal & Tax acopera o gama larga de domenii, inclusiv dreptul muncii, dreptul financiar bancar, dreptul energiei si sustenabilitatii, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul imobiliar, comert si multe altele.

De ce sa participati la BucharestFoodSummit, editia a VI-a?

-Aflati cele mai noi tendinte de la cei mai importanti jucatori de pe piata nationala si internationala;

-Va intalniti cu cei mai importanti decidenti din business si administratia din Europa de Sud-Est care explica perspectivele Romaniei in zona;

-Descoperiti informatii noi de la sute de fermieri, producatori, procesatori, retaileri, consumatori, decidenti HoReCa;

-Gasiti cele mai bune solutii de sustenabilitatea pentru o dezvoltare durabila a businessului;

-Intalnirile 1 la 1 cu cei mai importanti decidenti si oportunitati de a incheia business imediat;

-Invatati din experientele si povestile de succes ale partenerilor, competitorilor si specialistilor;

-Descoperiti produsele extraordinare ale Statiunilor de Cercetare-Dezvoltare-Inovare ale A.S.A.S. si ale unor producatori traditionala.

Pana pe 15 iulie, BucharestFoodSummit ofera un discount de 25% pentru participantii care vor sa profite de oportunitatea de a invata de la cei mai buni, de a-si mari businessul, de a dezvolta parteneriate si de a explora perspectivele viitoare ale sectorului.

La BucharestFoodSummit, editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.bucharestfoodsummit.ro

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani