Grid star
business capital

SOMAJUL A SCAPAT DE SUB CONTROL – Peste 650.000 de romani au ramas fara locuri de munca. Alte cateva sute de mii de oameni vor avea aceeasi soarta

Somajul a scapat de sub control: numarul romanilor ramasi fara locuri de munca depaseste jumatate de milion, iar alte cateva sute de mii de romani urmeaza sa aiba aceeasi soarta.

Avertismentul a fost lansat de liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, Radu Preda (foto 2), care considera ca somajul a devenit deja principala carte de vizita a Guvernului PNL condus de premierul Ludovic Orban (foto 1). Preda subliniaza ca in timp ce romanii sunt disperati si extrem de ingrijorati pentru viitorul lor, Executivul PNL le vinde iluzii si gogosi electorale.

Prezentam acuzatiile senatorului PSD Radu Preda, facute luni, 20 iulie 2020, pe pagina sa de FacebooK:

“Somajul e principala carte de vizita a Guvernului PNL

Guvernul PNL a scapat cu totul somajul de sub control.

Sute de mii de romani si-au pierdut deja locurile de munca si alte sute de mii vor ramane fara slujbe in perioada imediat urmatoare.

Peste 650.000 de romani au ramas pe drumuri din cauza modului in care Guvernul Orban a gestionat situatia in pandemie.

Programul PNL de relansare economica e doar o fitucia galbena fara nicio legatura cu realitatea pe care o traiesc zi de zi cetatenii.

Liberalii nu sunt interesati ce se intampla cu cei 400.000 de angajati din industria HoReCa, care raman fara locuri de munca din cauza lipsei de sprijin a lui Orban și a gaștii din jurul lui.

Guvernantii liberali tin in continuare restaurantele inchise, dar au permis deschiderea salilor de pacanele, de mai bine de o luna.

Romania se sufoca, oamenii se imbolnavesc, raman fara locuri de munca iar Orban si Citu, le vand romanilor iluzii sub forma de gogosi electorale cu programe facute pe picior intre chermezele de la Palatul Victoria”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani