Grid star
eveniment

STARE DE ALERTA PANA LA TOAMNA, APOI STARE DE URGENTA – Avocatul Gheorghe Piperea face anuntul: starea de alerta va fi mentinuta pana la “valul doi”, cand se va institui din nou starea de urgenta

Avocatul Gheorghe Piperea (foto) da cea mai proasta veste posibila. Romanii nu vor scapa de starea de alerta. Mai mult, ea va fi inlocuita cu o noua stare de urgenta.

Gheorghe Piperea a anuntat planurile luate in discutie de Guvernul Orban si presedintele Klaus Iohannis. Astfel, starea de alerta ar urma sa fie mentinuta pana la aparitia “valului doi” al pandemiei de coronavirus. Ceea ce inseamna toamna acestui an, caci aceasta este perioada in care autoritatile romane pretind ca va aparea “valul doi” al pandemiei de Covid.

De asemenea, avocatul Gheorghe Piperea sustine ca dupa aparitia respectivului “val doi”, starea de alerta va fi ridicata. Dar numai pentru a fi inlocuita cu o noua stare de urgenta decretata de presedintele Klaus Iohannis. Stare de urgenta care, asa cum am vazut, aduce cu ea restrictii, incalcari ale drepturilor omului (dupa cum CCR a constatat) si paralizarea economiei.

Iata postarea facuta sambata, 13 iunie 2020, pe pagina sa de Facebook de catre avocatul Gheorghe Piperea:

“Nu e de gluma. Guwernerul are de gand sa prelungeasca starea de alerta pana la foarte putin probabilul 'val doi', cand se va impune o noua stare de urgenta. Asa-zisa opozitie va vota si pentru aceasta punte a dezastrului economic, social si psihologic, ca sa arate ca e 'responsabila' si 'precauta'.

Sa vedem dupa asta cati mai #stamacasa. Si cati vom iesi in strada la proteste”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani