Grid star
eveniment

STATUL PLATESTE – Milioane de lei pentru programul Anghel Saligny

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) a virat 8.607.463,75 de lei in vederea decontarii facturilor pentru 10 obiective de investitii finantate prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autoritatile locale pentru lucrari care vizeaza atat modernizarea unor strazi si drumuri de interes local, cat si extinderea unor retele de alimentare cu apa si de canalizare, a declarat ministrul Cseke Attila.

De asemenea, ministerul Dezvoltarii finanteaza 12 noi investitii, in 10 localitati din Romania, prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Proiectele, in valoare totala de 69.447.764 de lei, au fost depuse in cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componenta C5 - Valul Renovarii, pentru cresterea eficientei energetice a unor institutii publice si a unor cladiri rezidentiale multifamiliale.

Noi contracte

Au fost semnate si 40 de noi contracte de finantare, depuse prin componenta C5 – Valul Renovarii din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Contractele au fost incheiate intre autoritatile publice locale din 23 de unitati administrativ-teritoriale si Ministerul Dezvoltarii, au o valoare totala de 368.121.121,44 lei si vizeaza renovarea energetica si modernizarea unor cladiri rezidentiale multifamiliale si a unor institutii publice.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani