Grid star
eveniment

SUA, ANUNT DESPRE SANATATEA LUI PUTIN – Seful CIA: "Este prea sanatos”

Nu exista informatii ca presedintele Rusiei, Vladimir, este instabil sau are o sanatate subreda. Declaratia ii apartine seful CIA, William Burns, potrivit digi 24, care citeaza BBC.

La scurt timp dupa invazia Rusiei in Ucraina, au existat zvonuri ca Putin ar fi bolnav, ca ar suferi de boli incurabile. Insa unul dintre cei mai informati oameni de pe planeta, seful CIA, spune ca nu detine astfel de informatii. William Burns a declarat ca nu exista dovezi care sa sugereze acest lucru, glumind ca presedintele rus parea chiar "prea sanatos".
"Exista o multime de zvonuri despre sanatatea presedintelui Putin si, din cate putem spune, este prea sanatos", a declarat seful CIA la Aspen Security Forum din Colorado.

Control si intimidare

Burns, care a fost ambasador la Moscova, a precizat ca l-a observat si a avut de-a face cu liderul rus de mai bine de doua decenii.
Putin "crede in control si intimidare", iar aceste trasaturi s-au accentuat in ultimul deceniu, pe masura ce anturajul sau de consilieri s-a restrans, a afirmat seful CIA.
"Este convins ca destinul sau ca lider este de a restaura Rusia ca o mare putere. Cheia pentru a face asta este recrearea unei sfere de influenta in vecinatatea Rusiei, crede el, si nu poate face asta fara a controla Ucraina", a mai precizat seful CIA.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani