Grid star
criptomonede

TAXE MAI MICI PENTRU TRANZACTII IN RETEAUA ETHEREUM CU BROWSERUL WEB 3.0 AL OPERA - Acesta devine primul browser mobil cu un portofel ETH de nivel 2

Browserul Web 3.0 al Opera a integrat platforma de tranzactionare financiara descentralizata (DeFi) DeversiFi pentru a pune la dispozitia utilizatorilor un portofel Ethereum de nivel 2, anunta compania intr-un comunicat transmis miercuri, 23 februarie. Scopul DeversiFi este de a ajuta comerciantii sa evite taxele mari de tranzactii din reteaua Ethereum.

Opera pentru Android va deveni primul browser mobil cu un portofel Ethereum de nivel 2, au declarat reprezentantii Opera intr-un anunt trimis miercuri, 23 februarie, catre coindesk.com

"Crypto Browser Project” de la Opera a fost lansat in versiune beta la inceputul lunii februarie ca browser de internet cu integrari Web 3.0 incorporate. Principalul sau atu este portofelul sau cripto, care este destinat sa functioneze pentru fiecare aplicatie care are integrare Opera si permite utilizatorilor sa comute intre aplicatii fara a fi nevoie sa se conecteze la portofelele lor pentru fiecare fila noua.

"Proiectul Crypto Browser este un proiect public aflat in faza de testare beta care se bazeaza pe traditia crearii de experiente de navigare personalizate. Opera a decis sa creeze un set de browsere pentru desktop si mobil care sa ofere poarta de acces catre web 3.0 si crypto”, arata reprezentantii Opera.

Prin integrarea cu platforma de tranzactionare descentralizate DeversiFi, Opera isi propune sa permita utilizatorilor sa tranzactioneze direct pe asa-numitul "layer 2” (n.r. "nivel 2”) al blockchainului Ethereum, oferind utilizatorilor tranzactii rapide la costuri reduse.

"Layer 2” este un termen larg pentru serviciile concepute sa extinda sau sa extinda blockchain-urile, accelerand timpul de tranzactie si reducand costurile. In acest caz, serviciile Ethereum de nivel 2 sunt concepute pentru a gestiona tranzactiile din reteaua principala pentru a reduce traficul.

Companiile din media si din tehnologie se pregatesc pentru Web 3.0

Descentralizarea este un aspect din ce in ce mai relevant al experientei navigarii pe internet. Pe masura ce interesul pentru un Web mai descentralizat, respectiv Web 3.0, continua sa creasca, tot mai multe companii fac upgare-uri tehnologice pentru a integra navigarea pe noua generatie de Web si a facilita accesul la Web 3.0.

Lumea Banilor a relatat recent ca Binance, cea mai mare platforma de exchange cripto din lume, a facut investitie strategica de 200 de milioane de dolari in revista de business Forbes. Printre altele, compania tehnologica a anunta ca va asista reputata publicatie de afaceri sa sa construiasca infrastructura Web 3.0 in urmatorii ani.

In contextul in care browserele vor continua sa joace un rol crucial in internetul descentralizat, Opera anunta ca vrea sa se situeze in acest trend din timp.

"Prea putine dintre experientele de navigare pe web oferite astazi au fost construite cu intentia de a pune Web 3.0 in centrul atentiei si de a face tehnologiile blockchain usor de inteles si de utilizat. Cu Proiectul Crypto Browser, ne-am propus sa schimbam acest lucru si invitam comunitatea blockchain sa se alature acestei misiuni. Daca vrem sa ducem Web3 la nivelul urmator, dincolo de ideile grozave, trebuie sa cream produse care sa imbratiseze atat pasionatii de tehnologia cripto, care inteleg spatiul web 3.0, cat si cei care abia la inceput si doresc sa-l exploreze. Convingerea noastra este ca lumea blockchain are nevoie de o experienta de navigare complet dedicata”, arata reprezentantii Opera pe blogul companiei.

Proiectul Opera Crypto Browser este conceput special pentru a functiona cu o varietate de aplicatii descentralizate sau dApps, precum si pentru a oferi o functionalitate mai profunda decat un browser traditional care are un add-on de baza pentru portofel web. Acest lucru este posibil datorita unei game largi de functii incorporate, concentrate pe web3.0, precum si vitezei inerente pe care Chromium o ofera deja pentru suita de browsere Opera.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani