Grid star
eveniment

TEAPA LUI NICUSOR – Exclusiv: primarul general al Capitalei continua sa isi bata joc de bucuresteni. Desi a promis ca va incepe dezinsectia si deratizarea, nimic nu s-a intamplat. Primaria Capitalei habar nu are: “Ar trebui sa inceapa astazi, dar trebuie

Avem o restanta cu dezinsectia, deratizarea, dezinfectia, cu gropile si cu iarba din parcuri. Saptamana viitoare o sa rezolvam. Asta spunea primarul general al Capitalei Nicusor Dan (foto), in 21 mai 2021. Apoi, cateva zile mai tarziu, Nicusor Dan a revenit: „In ceea ce priveste actiunea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, adica tantari, capuse si soareci-sobolani, dupa cum stiti, in precedenta sedinta de consiliu am aprobat planul de actiune. Avem pregatite utilajele. Imediat ce vremea ne permite, incepem sa stropim. Nu putem sa facem asta cand ploua, pentru ca e inutil. Cu toate acestea, nimic nu s-a intamplat intre timp, in pofida asigurarilor date de primarul general al Capitalei, si chiar daca de cateva zile nu mai ploua in Bucuresti.

Astfel, capitala Romaniei continua sa colcaie de sobolani, iar bucurestenii continua sa fie muscati de capuse si tantari. Grav este insa ca nimeni nu stie in acest moment ce se va intampla cu exactitate, cand anume va incepe operatiunea de dezinsectie si deratizare.

Ce gluma buna: cica azi ar fi trebuit sa inceapa marea actiune

Lumea Banilor a solicitat luni, 7 iunie 2021, Biroului de Presa al Primariei Capitalei informatii despre actiunea de exterminare a sobolanilor, tantarilor si capuselor. Mai exact, daca a inceput campania dezinsectie, deratizare si dezinfectie.

Raspunsul: “Ar trebui sa inceapa astazi, dar trebuie sa verific”.

Am asteptat verificarile, insa pana la ora publicarii acestui articol nu ni s-a transmis daca intr-adevar a inceput sau nu operatiunea de deratizare si dezinsectie.

Huiduieli pentru Nicusor

Intre timp, bucurestenii sunt adusi la exasperare de mizeria si pericolele cu care trebuie sa se confrunte. De curand, la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce Nicusor Dan se plimba cu bicicleta prin Bucuresti, la fel ca si Klaus Iohannis, un bucurestean a rabufnit:

"Caldura si apa calda! Ca n-avem! Ne mananca tantarii! Ne mananca goangele! Sobolanii! Da-ne apa calda si caldura! Caldura si apa calda! Si fara sobolani pe strada! Curatati strazile!".

https://www.youtube.com/watch?v=kfhHRbOw58o

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani